Travel Channel

Reis de wereld rond met Travel Channel!

Travel Channel zendt 24 uur per dag de mooiste reisprogramma’s uit. Geniet vanuit je luie stoel van fascinerende locaties, in het gezelschap van sympathieke en deskundige presentatoren van over de hele wereld.

Met ingang van 1 februari 2019 houdt Travel Channel op met uitzenden.

Adembenemende documentaires

De boeiende documentaires van Travel Channel voeren je langs de meest bijzondere plekken op de wereld. Vaar mee met presentatoren Paul en Sheryl Shard op de woeste wereldzeeën in Distant Shores. Of waag je in de wilde natuur met Angry Planet, waar je te maken krijgt met verwoestende natuurverschijnselen en barre leefomstandigheden.

Bestemmingsgidsen

Voor reistips en vakantie-inspiratie ben je bij Travel Channel aan het juiste adres. De energieke teams van programma’s als Globe Trekker, Travel 360° en Essential bieden je de leukste en handigste weetjes over je volgende reisbestemming. Zo weet je welke bezienswaardigheden je niet mag missen en haal je altijd het maximale uit je reis.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • Travel Channel is vanaf 1 februari 2019 niet meer te zien.

Kijktips

Bizarre Foods

Andrew Zimmern zoekt naar de unieke smaken in de wereld. In Bizarre Foods toont de chef-kok de grote verscheidenheid aan van bijzondere traditionele streekgerechten. Wat dacht je van een kikkersmoothie als voorgerecht? Vergezel Andrew op zijn ontdekkingsreis en prik gerust een vorkje mee.

World’s Greatest Motorcycle Rides

Op zijn motorfiets maakt Henry Cole de meest indrukwekkende tochten. In World’s Greatest Motorcycle Rides vermijdt hij de bekende paden en zoekt hij naar de meest opwindende landschappen en culturen. Hierbij moet Cole de nodige obstakels zien te overwinnen waardoor elke aflevering garant staat voor een prachtig avontuur.

Anderen keken ook

  • Discovery World
  • Nat Geo Wild
  • HISTORY
  • Animal Planet HD
  •