De afstandsbediening die luistert

‘Ga naar Ziggo Sport’

Natuurlijk kan de afstandsbediening alles wat je ervan verwacht: schakelen tussen zenders, volume instellen en navigeren door programma’s. Maar het kan nóg makkelijker! Dat bewijst de afstandsbediening voor de nieuwste generatie mediaboxen*. Want met je stem geef je gewoon opdrachten aan je box. En heb je kijkprofielen ingesteld, dan zitten die onder één knop aan de zijkant van je afstandsbediening. Bekijk hieronder hoe het werkt.

Heb je de afstandsbediening nog niet? Dan kun je 'm nu gratis ophalen bij een winkel van Ziggo of Vodafone (wel even een ophaalafspraak maken!). Of bestel hem voor € 6,95 (dat zijn de verzend- en verwerkingskosten).

6,95 (verzendkosten):

* De nieuwste generaties: de Mediabox XL met de nieuwste upgrade geïnstalleerd, en de Mediabox Next. 

Afstandsbediening met stemcontrole

Stembesturing

Praten met je mediabox doe je via je afstandsbediening. Geef met je stem eenvoudig een opdracht aan de afstandsbediening en de box voert het uit. Bijvoorbeeld: ‘zoek op Game of Thrones’, ‘ga naar BBC One’, ‘open Netflix’ of ‘vooruit spoelen’.

Afstandsbediening met stemcontrole

Kijkprofielen

Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete tv-zenders. Je huisgenoten kunnen die nu als lijstje in hun eigen kijkprofiel zetten. Als ze dat willen kunnen we ze ook nog kijktips geven die zijn gebaseerd zijn op hun eigen smaak. Die staan dan ook in hun kijkprofiel.

Je kunt tot zes verschillende kijkprofielen instellen en met de profielenknop aan de zijkant van de afstandsbediening vindt iedereen in één stap zijn of haar eigen profiel.

Afstandsbediening

Nog geen stembesturing?

Heb je de upgrade van de Mediabox XL gedaan, dan kun je deze afstandsbediening nu gratis afhalen in een winkel van Ziggo of Vodafone (wel even een ophaalafspraak maken), of voor € 6,95 bestellen. Dat is niet verplicht, want je huidige afstandsbediening werkt nog gewoon.  Deze afstandsbediening:

  • Heeft de optie van stembesturing. 
  • Benadert kijkersprofielen met één knop ipv via het menu.
  • Laat je eenvoudig zoeken met een toetsenbord op je scherm.
  • Hoef je niet te bestellen als je de Mediabox Next hebt.

Wil jij de extra mogelijkheden?

Dan kun je de afstandsbediening nu gratis afhalen bij een van onze winkels (wel even een ophaalafspraak maken bij een winkel van Ziggo of Vodafone). Je kunt hem ook bestellen, voor maar € 6,95 (dat zijn de verzend- en verwerkingskosten).

6,95 (verzendkosten):

We helpen je op weg

Het eerste gebruik van de nieuwe afstandsbediening

Het toetsenbord

Hoe werkt het toetsenbord van je afstandsbediening?

Lees meer

Koppelen

Hoe koppel je je afstandsbediening aan je mediabox?

Lees meer

Stembesturing

Hoe werkt stembesturing met de afstandsbediening?

Lees meer

Veelgestelde vragen

Na de upgrade blijft je huidige afstandsbediening gewoon werken, maar dan mis je de leuke optie van stembesturing. Wanneer je de nieuwe afstandsbediening met stembesturing wil hebben, kun je die gratis ophalen in een winkel van Ziggo of Vodafone (wel even een ophaalafspraak maken).  Je kunt de afstandsbediening ook bestellen. Dan sturen we hem naar je op. Daarvoor rekenen we € 6,96 verzend- en verwerkingskosten. De software-upgrade van de mediabox is trouwens gratis.

Nee. Je abonnement blijft na het bestellen of ophalen van de afstandsbediening met stembesturing hetzelfde. Je krijgt de afstandsbediening gratis in bruikleen. 

Ja. Na de upgrade kun je gewoon je huidige afstandsbediening blijven gebruiken.

Nu nog niet. De afstandsbediening met stemcontrole werkt pas als je de software-upgrade hebt gedaan. Dus je kunt hem best al aanschaffen, maar tot de upgrade kun je er niets mee doen.