Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo Wifispots

Internet op zo'n 2 miljoen plekken zónder extra kosten

Wat zijn Wifispots

Wat zijn Wifispots?

Heb je Internet van Ziggo? Dan heb je met Wifispots ook buitenshuis op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland toegang tot wifi. Bijvoorbeeld bij vrienden of familie thuis, in het winkelcentrum of in de voetbalkantine.

Wifispots aanzetten

Wifispots aanzetten

Met ons handige stappenplan installeer je Wifispots in een handomdraai op je smartphone, tablet of laptop. Je hoeft de apparaten die je wilt gebruiken voor Wifispots maar één keer in te stellen.

De voordelen van Wifispots

De voordelen van Wifispots

  • Internet op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland - bij vrienden of familie thuis, in de voetbalkantine of in het winkelcentrum.
  • Zónder extra kosten - je krijgt Wifispots standaard bij je internetabonnement.
  • Eenmalig inloggen - daarna ben je automatisch verbonden als je bij een van de Wifispots bent.
  • Veilig verbonden - met Wifispots beschik je over betrouwbaar en veilig internet.

Veelgestelde vragen

Met ons handige stappenplan installeer je Wifispots in een handomdraai op je smartphone, tablet of laptop. Je hoeft de apparaten die je wilt gebruiken voor Wifispots maar één keer in te stellen.

Tijdens het instellen vragen we naar je Wifispots gebruikersnaam en wachtwoord. Die vind je in Mijn Ziggo.

Maak er een aan op ziggo.nl/mijnziggo. In Mijn Ziggo ga je naar ‘Overzicht’ en selecteer je ‘Wifispots’. Registreer je vervolgens voor Wifispots en gebruik daarna het Wifispots-wachtwoord bij het aanmelden.

Dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Je wifi-modem van Ziggo heeft een tweede, gescheiden draadloos netwerk speciaal voor Wifispots. Daardoor verandert de internetsnelheid van je eigen privénetwerk niet.

Ons netwerk van Wifispots (onze besloten wifi hotspots door heel Nederland) is volkomen veilig. Veiliger kan niet. Je draadloze verbinding met onze Wifispots is geheel versleuteld. Je internetverkeer is niet zichtbaar voor anderen. De Wifispots zijn hierdoor veel veiliger dan open netwerken. Veel gratis wifi waar je geen wachtwoord voor nodig hebt is eenvoudig af te luisteren. Dat kan niet bij Wifispots.

Ja. Omdat je zelf ook Wifispots beschikbaar stelt via je eigen modem, kun je de hotspots via Wifispots zonder extra kosten gebruiken.