Ziggo Wifispots

Internet op zo'n 2 miljoen plekken zónder extra kosten

Wifispots

Wat zijn Wifispots?

Heb je Internet van Ziggo? Dan heb je met Wifispots ook buitenshuis op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland toegang tot wifi. Bijvoorbeeld bij vrienden of familie thuis, in het winkelcentrum of in de voetbalkantine.

Wifi op een tablet

Wifispots aanzetten

Met ons handige stappenplan installeer je Wifispots in een handomdraai op je smartphone, tablet of laptop. Je hoeft de apparaten die je wilt gebruiken voor Wifispots maar één keer in te stellen.

Samen lachen

De voordelen van Wifispots

  • Internet op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland - bij vrienden of familie thuis, in de voetbalkantine of in het winkelcentrum.
  • Zónder extra kosten - je krijgt Wifispots standaard bij je internetabonnement.
  • Eenmalig inloggen - daarna ben je automatisch verbonden als je bij een van de Wifispots bent.
  • Veilig verbonden - met Wifispots beschik je over betrouwbaar en veilig internet.
Installeren
Veelgestelde vragen

Met ons handige stappenplan installeer je Wifispots in een handomdraai op je smartphone, tablet of  laptop. Je hoeft de apparaten die je wilt gebruiken voor Wifispots maar één keer in te stellen.

Tijdens het instellen vragen we naar je Wifispots gebruikersnaam en wachtwoord.

Maak er een aan op ziggo.nl/mijnziggo. In Mijn Ziggo ga je naar ‘Overzicht’ en selecteer je ‘Wifispots’. Registreer jezelf vervolgens voor Wifispots en gebruik daarna het Wifispots-wachtwoord bij het aanmelden.

Dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Je wifi-modem van Ziggo heeft een tweede, gescheiden draadloos netwerk speciaal voor WifiSpots. Waardoor de internetsnelheid van je eigen privénetwerk niet verandert.

Ons netwerk van Wifispots is volkomen veilig. Veiliger kan niet. Je draadloze verbinding met onze Wifispots is geheel versleuteld. Je internetverkeer is niet zichtbaar voor anderen. De Wifispots zijn hierdoor veel veiliger dan open netwerken. Veel gratis wifi waar je geen wachtwoord voor nodig hebt is eenvoudig af te luisteren. Dat kan niet bij Wifispots.

Hulp nodig bij het instellen van Wifispots?

Op onze Klantenservicepagina vind je meer informatie over het instellen van Wifispots.