Overslaan en ga naar inhoud

Pathé Thuis bij Ziggo

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis

De nieuwste en beste films

Pathé Thuis voegt wekelijks nieuwe films toe, direct uit de bioscoop. Kijk de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw thuisbioscoop, gewoon op je mediabox.

Nu 5.000+ huurfilms bij Ziggo

Een film op Pathé Thuis kijk je gemakkelijk via je mediabox van Ziggo. Zo heb je al je TV & Streaming makkelijk bij elkaar.

Nu 5.000+ huurfilms bij Ziggo

Een film op Pathé Thuis kijk je gemakkelijk via je mediabox van Ziggo. Zo heb je al je TV & Streaming makkelijk bij elkaar.

#
Kijk Pathé Thuis op je mediabox | Ziggo

Het beste uit de bioscoop

Haal de bioscoop in huis en ga er maar lekker voor zitten. De nieuwste films, net uit de bioscoop, gewoon bij jou thuis.

Het beste uit de bioscoop

Haal de bioscoop in huis en ga er maar lekker voor zitten. De nieuwste films, net uit de bioscoop, gewoon bij jou thuis.

Betaal per film

Wil jij de nieuwste films thuis kijken? En alleen betalen voor wat je écht kijkt? Dan is Pathé Thuis perfect voor jou.

Betaal per film

Wil jij de nieuwste films thuis kijken? En alleen betalen voor wat je écht kijkt? Dan is Pathé Thuis perfect voor jou.

Kijk Pathé Thuis op je mediabox | Ziggo
Hoe kijk je?

Zo kijk je Pathé Thuis bij Ziggo

Op je mediabox

Zeg “Pathé Thuis” tegen je afstandsbediening of druk op het menu van je Ziggo afstandsbediening. Ga naar 'Films & Series' en dan naar ‘Pathé Thuis’.

Kijk hoe je wilt

Bestel je film thuis op je mediabox of online via ziggogo.tv. Kijken doe je op je tv of via je laptop, tablet of mobiel.

Betaal via Ziggo

Het bedrag van de gehuurde film vind je automatisch op je Ziggo factuur.

Dit is Pathé Thuis

Kijktips Pathé Thuis

Haal de bioscoop in huis

Super Mario

Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

Scream VI

Sam heeft samen met haar vrienden de aanvallen van Ghostface overleefd. Ze besluiten Woodsboro te verlaten om een nieuwe start te maken. Maar aangekomen in New York blijkt Ghostface weer op te duiken.

Fast X

Het lukt Dom Toretto en z'n familie maar niet om met pensioen te gaan. Ze moeten de confrontatie aangaan met een vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, uit op wraak. Vanaf 9 augustus te huur. 

Veelgestelde vragen

Scherp geprijsde films starten al vanaf 0,99 en lopen tot 5,99. Komt een film echt nét uit de bioscoop? Dan is de film vaak duurder. In het menu op je mediabox staat bij elke film altijd de prijs vermeld. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Heb je een verouderde mediabox? Dan kun je je huidige mediabox kosteloos omruilen voor de Next Mini. Met de Next Mini heb je alle streamingdiensten zoals Pathé Thuis, Netflix, Disney+, Videoland en Viaplay op één plek.

Je kan je abonnement makkelijk wijzigen in Mijn Ziggo:

Vodafone & Ziggo app
Ga naar ‘Producten’ > kies voor ‘Televisie’ of ‘Internet’ > ‘Je abonnement wijzigen’

Mijn Ziggo
Ga naar ‘Producten’ > ‘Pakket wijzigen’

Vink de Next Mini aan bij 'Pakket wijzigen', en rond de aanvraag verder af.

Goed om te weten

  • Heb je nu een korting op een tv- of internetproduct? Dan vervalt de korting bij het omruilen van je mediabox. Je kunt dan beter even wachten tot je korting is afgelopen. Wanneer deze afloopt staat op je factuur.
  • Heb je een Mediabox Next? Dan is het omruilen naar de Next Mini niet nodig. Met je Mediabox Next heb je al dezelfde ervaring als de Next Mini. Daarom kun je die niet omwisselen.

Je kan een gehuurde film 48 uur bekijken, vanaf het moment dat je de film hebt besteld. In die 48 uur kun je de film pauzeren en later verder kijken waar je gebleven bent. Of zo vaak opnieuw bekijken als je wilt binnen die 48 uur.

Wanneer je een film van Pathé Thuis bij Ziggo huurt, doe je dat eenvoudig via je mediabox of via ziggogo.tv. Je kiest een film en kijkt via je Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL, via ziggogo.tv of via Ziggo GO op je laptop, tablet of mobiel. Je hoeft niet direct te betalen, want je huurfilm wordt automatisch toegevoegd aan je Ziggo factuur. Goed om te weten: je kunt geen film in de Ziggo GO app bestellen.

Je huurt een film bij Ziggo via je Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL. Het kan ook via ziggogo.tv als je liever online bestelt. Om een film te huren ga je in het menu van je mediabox naar ‘FILMS & SERIES’ en klik je vervolgens op ‘PATHÉ THUIS’ (voorheen was dit ‘HUREN’). Kies de film die je wilt zien en bevestig de aankoop met de pincode. Het bedrag wordt in rekening gebracht op je eerstvolgende maandelijkse factuur van Ziggo.

Nee, je Pathé Thuis account gebruik je niet bij Ziggo. Als je op je Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL of ziggogo.tv wilt kijken, hoef je niet apart in te loggen om een film van Pathé Thuis te huren. Zodra je een keuze hebt gemaakt, voer je op je scherm een 4-cijferige code in. Deze staat standaard op 0000. Heb je deze al eens gewijzigd? Dan gebruik je die code. Wil je je code wijzigen, lees er hier meer over.

Je vindt hier de handleiding om je pincode te wijzigen.

De film die je huurt, wordt automatisch toegevoegd aan je Ziggo factuur. Je hoeft dus verder niets te doen. 

Nee, een Pathé Thuis cadeaubon kun je niet inwisselen bij Ziggo. Heb je een Smart TV met de Pathé Thuis app? Dan kun je inloggen bij de Pathé Thuis app en de cadeaubon daar inwisselen. Veel kijkplezier!

Dat kan, zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. Een weekendje weg in eigen land of ergens in de Europese Unie? Neem dan gerust je gehuurde film mee op je laptop, tablet of mobiel en kijk de film via Ziggo GO of ziggogo.tv.   

Online bestellen kan onderweg via ziggogo.tv in een browser. Na het bestellen van een film vind je deze in het gehuurd menu en kun je ook kijken via de Ziggo GO app op mobiel, tablet en TV of via ziggogo.tv op desktop of laptop.  
 
Hoe of waar je de film ook bestelt, kijken kan maximaal 48 uur na het bestellen van de film.