Samen thuiswerken

Is het de werkstijl van de toekomst? Voorlopig in ieder geval wel. We helpen je graag met wat tips & tricks voor een soepel lopend thuiskantoor.

Creëer je ideale thuiswerkplek

Je werkplek heb je vast al geregeld, maar kan het nóg beter? Denk aan het bereik en de veiligheid van je internet. Of de kids die om je heen rennen. We hebben wat handige tips voor je. We doen het immers samen.

Met de Ziggo Wifi Assistant meet je het wifi signaal bij je thuis. Verbeter je wifi met deze slimme app en check de tips om nog meer uit je wifi te halen.

Bij zorgeloos thuiswerken hoort de beste internetbeveiliging: Ziggo Safe Online. Al vanaf 1 apparaat gratis als je thuis Internet van ons hebt.

Moet er nodig een kabeltje worden vervangen? Of heb je een splitter nodig. Met de Ziggo gecertificeerde producten weet je zeker dat je goed zit.

Wifi van kelder tot zolder

Soms werk je aan de keukentafel en soms op zolder. Dus moet je verbinding overal goed zijn. Met onze smart Wifiboosters schakelt je wifi automatisch met je mee.

Voor extra focus en inspiratie

Muziekje erbij? Of een podcast luisteren voor inspiratie? Ontdek onze podcast-tips of luister relaxed radio. Bijvoorbeeld een themakanaal van Xite Music.

Toch te veel afleiding?

Heb je last van ruis zoals rondrennende kinderen? Laat ze even tot rust komen met een van de educatieve kids-programma’s uit Ziggo Movies & Series. Of pak je momentje -samen of alleen- en ontspan. 

Wat is je internet snelheid?

Snel internet tot wel 1 Gbit/s!

Hapert je internet wel eens wanneer je aan het videobellen bent? Ben je met meerdere mensen tegelijk online aan het werk en aan het ontspannen? Dan is het tijd voor wat extra power.