Mediabox XL

Kijk wat, wanneer en waar je wilt

 

  • 80+ zenders in HD-kwaliteit

  • Ziggo Sport (kanaal 14)

  • Overal tv met Ziggo GO

  • Uitgebreid terugkijken met Replay TV

  • Opnemen

  • live-tv pauzeren

  • Onbeperkt films & series

  • Handige tv-apps waaronder Netflix

 

XL box = XL tv

Tv-kijken zoals jij wilt: opnemen, terugspoelen, pauzeren, online kijken, de gekste zenders, de beste films en gloednieuwe series. Via je box én Ziggo GO.

Live-tv pauzeren

Jij bepaalt wanneer het tijd is voor een break. Live-tv pauzeer je met 1 druk op de knop. Genoeg tijd dus om even langs de koelkast te rennen.

 
 

Opnemen, ook via je app

Niet op tijd thuis? Geen probleem. Ook vanaf je tablet of smartphone neem je op afstand hele seizoenen op. En ja, die kijk je waar en wanneer je wilt.

 
 

Druk op de knop tv-gids

Sorteer op dag, kanaal of genre. Of kijk in je persoonlijke overzicht wat wanneer te zien is op basis van je kijkgedrag. Start direct met kijken.

 
 

 

Kijk wanneer het je uitkomt

Met Replay TV kijk je programma's tot wel zeven dagen gratis terug. Blader via de tv-gids naar het programma dat je wilt kijken en druk op OK. Begin gemist? Dan kies je voor afspelen vanaf het begin. Voor de buis met de Mediabox XL, of onderweg via de app.

 

Honderden films & series

Met Movies & Series krijg je toegang tot honderden films en topseries die je on demand kijkt, dus met een druk op de knop. Van bloedstollende actiefilms, tranentrekkende drama’s, hysterische comedy tot educatieve programma’s voor de kids. Kijk op de Mediabox XL of via de app.
 

Movies & Series is standaard inbegrepen bij een Complete- en Max-pakket.

 

Handig, apps op je mediabox

Met de Mediabox XL start je tientallen apps rechtstreeks vanaf je afstandsbediening. Netflix heeft zelfs een eigen kanaal, op 150.

 

Xite: je persoonlijke muziekzender

Met XITE creëer je een eigen muziekkanaal door nummers te liken en te skippen. Alleen maar fijne videoclips die jij wilt zien dus.

 

TV? Neem mee!

Kijk waar en wanneer je wilt met Ziggo GO. Thuis of onderweg via tablet, laptop of smartphone. In Nederland en de EU. Gratis voor alle Ziggo klanten.

 

Instellingen Mediabox

Favorietenlijstjes instellen, ondertiteling, zenders vergrendelen of opnemen en pauzeren. Dit heb je zo geregeld.

 
 

Zenderoverzicht

In het zenderoverzicht vind je een totale lijst van zenders, alle details per zenders, radiozenders en meer.

 
 

Extra tv in huis

Kijk die bloedstollende film vanaf de bank, uit bed of op de zolder. Met tv van Ziggo kijk je waar je maar wilt.

 
 

Veelgestelde vragen

Hoeveel en welke zenders zitten in mijn pakket?

Alles-in-1 Complete wordt geleverd met 80+ tv-zenders.

Bij Complete krijg je bovendien Movies & Series, waarmee je onbeperkt honderden films en series on demand kunt kijken, zonder extra kosten.

Het Max-pakket wordt geleverd met 125+ zenders. Daarmee krijg je meer dan 40 tv-zenders in HD-kwaliteit, maar ook onbeperkt honderden films en series on demand, waaronder exclusieve HBO-series als Game of Thrones en vele andere.

Zijn alle films en series van het On Demand aanbod gratis?

Ja, met Movies & Series (XL) kun je honderden films en complete seizoenen van topseries in alle genres on demand, gratis kijken. Zo vaak je maar wilt.

Movies & Series zit standaard inbegrepen bij Alles-in-1 Complete en Max.

Benieuwd welke films & series je kunt kijken? In de On Demand catalogus kun je filteren op film, serie, titel of genre.

Kan ik ook tv-kijken zonder mediabox?

Ook zonder mediabox kijk je digitaal. Met een CI+ Module (kaartje in je tv) krijg je dezelfde, hoge kwaliteit én ontvang je eenvoudig digitale zenders, extra zenderpakketten en zenders in HD. Je steekt de kaart in de module en die steek je eenvoudig in je tv zonder extra afstandsbediening of mediabox.

Een Mediabox XL kan natuurlijk meer
Als je live tv graag wilt kunnen onderbreken zonder iets te missen, opnemen of bijvoorbeeld programma’s kosteloos terug wilt kijken via Replay TV, raden we je aan voor een Mediabox XL te kiezen. Die heeft gewoon meer mogelijkheden. Als je tv niet geschikt is voor Ziggo CI+ Module, wordt het ook eenvoudig: dan is een mediabox de enige mogelijkheid.

Ik heb meerdere tv's in huis. Welke oplossing hebben jullie daarvoor?

Heb je een extra tv in je slaapkamer, kantoor of kinderkamer? Kies dan voor Digitale Kabel TV, Ziggo GO of een extra CI+ Module. Lees hier over de verschillende mogelijkheden.

Tip! Bij Ziggo is Kabel TV de basis, dat krijg je bij elk abonnement. Dit betekent dat je 50+ tv-zenders, 5 in HD en 30+ radiozenders ontvangt. Heb je een vrij nieuwe televisie? Dan kijk je de zenders vaak gewoon zonder kastje, rechtstreeks op elke tv in huis, via de kabel. 

 

Liever iemand spreken?

Hulp nodig of wil je meer weten over onze producten? We staan voor je klaar.

Bel ons

(normaal tarief)

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 20.00, zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00.

 
 

Chat met ons

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 22.00, zaterdag 09.00 - 20.00 en zondag 09.00 - 18.00.

 
 
 
 
 

 691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

Heeft deze pagina je geholpen?