RT kijken

RT

Question more

Nieuwsbulletins, documentaires, talkshows en sport. Volg het laatste nieuws uit Rusland met RT. Engelstalig, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Naast het laatste nieuws uit binnen- en buitenland zie je ook veel culturele programma's.

Met RT heb je elke dag een unieke kijk op de wereld, gezien vanuit Russisch gezichtspunt. Elke dag gevarieerd en interessant. 

Het oneindige Siberië

Siberië is de thuisbasis van een rijke mix aan religies en culturen, waaronder het Boeddhisme. Eén van de belangrijkste iconen, Khambo Lama, woont in Ivolginsky Datsan, het grootste Boeddhistische complex in Rusland en de hoofdstad van de republiek Boerjatië. RT volgt de aanhangers van de gestorven Dorzho Itigilov. Een unieke kijk door de ogen van wetenschappers en gelovigen die geïntrigeerd zijn door een mysterieus spiritueel leider.

Lost: Russian Style

IJsvissen wordt gezien als de meest ontspannende hobby in Rusland. Eenzaam en verbonden zijn met de natuur. Maar wat als het vervolgens onmogelijk is om terug naar huis te komen? Wat als je voor altijd verbonden moest blijven met de natuur? Is ijsvissen dan nog steeds rustgevend? Kijk bij RT naar intrigerende documentaires over mensen die op unieke wijze proberen te overleven.

Nieuws uit Rusland

Rusland is het grootste land ter wereld, en grenst aan onder andere aan Polen, Oekraïne, Kazachstan, China en Noord-Korea.

Elke dag doet RT verslag van alle actualiteiten. Onpartijdig en met als doel de Russische gezichtspunten begrijpbaar te maken voor de kijker.

RT kijken
Kanaal 509
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender

RT kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.