Het tv-kijken van nu

Overal en altijd online tv-kijken. Wat en wanneer jij wilt.

Het plezier van Ziggo is kijken naar je favoriete programma's wanneer het je uitkomt. Waar je ook bent. Maak van elk scherm een tv, kijk programma’s terug en geniet van gratis topseries en films.

 
 

De compleetste tv-ervaring

 • Tv-kijken in HD op je tv, tablet of smartphone met de gratis Ziggo GO app
 • Programma’s van de afgelopen 7 dagen terugkijken met Ziggo Replay
 • Movies & Series: maandelijks een vers aanbod van gratis films en series
 
 
 
 

Ziggo Replay

Nooit meer je favoriete programma’s missen

Dankzij Replay TV hoef je nooit meer je favoriete programma's te missen. We nemen ze voor je op, zodat je tot 7 dagen die verslavende serie of dat boeiende praatprogramma terugkijkt. Thuis voor de buis met de Mediabox XL of onderweg op je laptop, tablet of smartphone. Replay TV zit namelijk standaard in de Ziggo GO app.

 
 
 
 
 
 

De Ziggo Mediabox XL

Programma's opnemen, terugkijken en meer

Nooit meer thuisblijven voor je favoriete serie, want de Mediabox XL neemt tot wel 4 programma's tegelijkertijd op in HD. Dat betekent meer plezier op het moment dat het je uitkomt.

Kom meer te weten over de Mediabox XL en wat je er allemaal mee kunt.

 
 
 
 

Online tv-kijken

Kijken waar je maar wilt

Met Ziggo GO kijk je waar je maar wilt. Met je tablet op de bank, met je laptop in bed of met je smartphone in het park. Overal waar internet is, geeft de Ziggo GO app je online kijkplezier van het hoogste niveau.  

Ziggo GO app en ziggogo.tv

Met Ziggo GO kijk je op je smartphone en tablet naar populaire tv-zenders, stel je opnames in op je Mediabox XL en kijk je programma's tot 7 dagen terug met Replay TV. Daarnaast heb je altijd iets om naar te kijken met Movies & Series en Ziggo On Demand. Van de nieuwste blockbusters tot spannende series en prikkelende documentaires. Dankzij ondersteuning voor Chromecast en AirPlay stream je je favoriete live tv-programma's moeiteloos naar je televisie.

Download de app gratis voor Apple iOSAndroid of Windows. Ook op je computer of laptop online tv-kijken? Ga dan naar ziggogo.tv.

Het tv-kijken van nu

Wat kun je er nog meer mee?

Movies & Series

Dankzij Movies & Series heb je altijd iets om je op te verheugen. Kies uit duizenden gratis films en series. Complete seizoenen en van alle genres. Movies & Series krijg je standaard bij onze Complete en Max pakketten.

 
 

Ziggo On Demand

Films en series bestel je eenvoudig vanuit je eigen woonkamer met Ziggo On Demand. Kijk de nieuwste blockbusters, relaxed op de bank of onderweg op je tablet of smartphone. Waar en wanneer je maar wilt.

 
 

Apps on Mediabox XL

Apps zorgen voor een rijkere tv-ervaring en met de Mediabox XL krijg je er ruim 80, direct op je tv! Blijf op de hoogte met de NOS Journaal-app of zoek gerelateerde video’s van het programma dat je kijkt met YouTube.

 
 

Het plezier van Ziggo bij je thuis

De Mediabox XL zit in de volgende pakketten

Alles-in-1 Complete

250/25 Mbit/s internet

Online met 5-6 actieve apparaten

80+ zenders, 36 in HD

Uitgebreide keuze aan extra zenders

Vast bellen naar vast en mobiel

voor slechts € 0,11 per minuut

 • Mediabox XL
 • Movies & Series
 • Replay
 • Ziggo Sport
 
 

Alles-in-1 Max

500/40 Mbit/s internet

Razendsnel online met 6+ apparaten

125+ zenders, 54 in HD

Uitgebreide keuze aan extra zenders

Vast bellen naar vast en mobiel

voor slechts € 0,12 per minuut

 • Mediabox XL
 • Movies & Series XL
 • Replay
 • Ziggo Sport
 
 

Tips, aanbiedingen en updates in je box?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.