Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

Ziggo Mediabox XL

Televisiekijken op z'n mooist.

Mediabox XL

Mediabox XL

Inbegrepen bij TV Complete & Max

Interactief tv-kijken in HD-kwaliteit

Live-tv pauzeren en terugspoelen

Gratis Ziggo Sport

Meerdere programma's tegelijk opnemen

Onbeperkt films & series

Netflix via het menu op je box, of kanaal 150 op je tv

Programma's tot 7 dagen terugkijken met Replay TV

Elektronische Programmagids met zoekfunctie

80 handige tv-apps waaronder Netflix en YouTube

Gemakkelijk eigen media afspelen op je tv

Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

Haal meer uit je Mediabox XL

De mogelijkheden met de Mediabox XL zijn eindeloos. Maar niet altijd bij iedereen bekend. Hoog tijd voor wat handige tips.

Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

Kijk wanneer het je uitkomt

Met Ziggo Replay kijk je programma's tot wel zeven dagen gratis terug. Blader via de tv-gids naar het programma dat je wilt kijken en druk op OK. Begin gemist? Dan kies je voor afspelen vanaf het begin. Voor de buis met de Mediabox XL, of onderweg via de app.

XL box = XL tv

Alles wat je verwacht van het nieuwe tv-kijken: opnemen, terugspoelen, pauzeren, online kijken, mobiel kijken, de gekste zenders, de beste films en mooie acties. Via je box én app.

Live-tv pauzeren

Jij bepaalt wanneer het tijd is voor een break. Live-tv pauzeer je met 1 druk op de knop. Genoeg tijd dus om even langs de koelkast te rennen.

Have a break

Opnemen, ook via je app

Niet op tijd thuis? Geen probleem. Ook vanaf je tablet of smartphone neem je op afstand hele seizoenen op. En ja, die kijk je waar en wanneer je wilt.

Ontdek Ziggo GO

Druk op de knop tv-gids

Sorteer op dag, kanaal of genre. Of kijk in je persoonlijke overzicht wat wanneer te zien is op basis van je kijkgedrag. Start direct met kijken.

Naar zenderoverzicht

Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

Honderden films & series

Met Ziggo Movies & Series krijg je toegang tot honderden films en topseries die je on demand kijkt, dus met een druk op de knop. Van bloedstollende actiefilms, tranentrekkende drama’s, hysterische comedy tot educatieve programma’s voor de kids. Kijk op de Mediabox XL of via de app.

Movies & Series is standaard inbegrepen bij een Complete- en Max-pakket.

Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

Handig, apps op je mediabox

Met de Mediabox XL start je tientallen apps rechtstreeks vanaf je afstandsbediening. Netflix heeft zelfs een eigen kanaal, op 150.

Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

Xite: je persoonlijke muziekzender

Met XITE creëer je een eigen muziekkanaal door nummers te liken en te skippen. Alleen maar fijne videoclips die jij wilt zien dus.

Ziggo Mediaboxen | Televisie | Ziggo

TV? Neem mee!

Kijk waar en wanneer je wilt met de Ziggo GO app. Thuis of onderweg via tablet, laptop of smartphone. In Nederland en de EU. Gratis voor alle Ziggo klanten.

Instellingen Mediabox

Instellingen Mediabox

Favorietenlijstjes, ondertiteling, zenders vergrendelen of opnemen en pauzeren. Dit heb je zo geregeld.

Stel je mediabox in

Zenderoverzicht

Zenderoverzicht

In het zenderoverzicht vind je een totale lijst van zenders, alle details per zenders, radiozenders en meer.

Naar zenderoverzicht

Extra tv in huis

Extra tv in huis

Kijk die bloedstollende film vanaf de bank, uit bed of op de zolder. Met tv van Ziggo kijk je waar je maar wilt.

Ontdek de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Alle Alles-in-1 pakketten (Start, Complete en Max) worden geleverd met TV Standard (77+ digitale tv-zenders én 36+ tv-zenders in HD-kwaliteit).

Bij Complete krijg je bovendien Movies & Series, waarmee je onbeperkt honderden films en series on demand kunt kijken, zonder extra kosten.

Het Max-pakket wordt geleverd met Movies & Series XL. Daarmee krijg je meer dan 50 extra zenders én meer dan 50 tv-zenders in HD-kwaliteit, maar ook onbeperkt honderden films en series on demand, waaronder exclusieve HBO-series als Game of Thrones en vele andere.

Ja, met Movies & Series (XL) kun je honderden films en complete seizoenen van topseries in alle genres on demand, gratis kijken. Zo vaak je maar wilt.

Movies & Series zit standaard inbegrepen bij Alles-in-1 Complete en Max (Mediabox XL), maar ook als je kiest voor een Startpakket (Mediabox) kun je kiezen uit onze videotheek. In dat geval betaal je per film. De kosten variëren tussen de € 3 en € 6 per film en berekenen we bij je maandfactuur. Met een druk op de knop start je de film of serie die je wilt kijken vanaf je mediabox.

Benieuwd welke films & series je kunt kijken? In de On Demand catalogus kun je filteren op film, serie, titel of genre.

Ook zonder mediabox kijk je digitaal. Met een CI+ Module (kaartje in je tv) krijg je dezelfde, hoge kwaliteit én ontvang je eenvoudig digitale zenders, extra zenderpakketten en zenders in HD. Je steekt de kaart in de module en die steek je eenvoudig in je tv zonder extra afstandsbediening of mediabox.

Een Mediabox XL kan natuurlijk meer
Als je live tv graag wilt kunnen onderbreken zonder iets te missen, opnemen of bijvoorbeeld programma’s kosteloos terug wilt kijken via Ziggo Replay, raden we je aan voor een Ziggo Mediabox XL te kiezen. Die heeft gewoon meer mogelijkheden. Als je tv niet geschikt is voor Ziggo CI+ Module, wordt het ook eenvoudig: dan is een mediabox de enige mogelijkheid.

Heb je een extra tv in je slaapkamer, kantoor of kinderkamer? Kies dan voor Digitale Kabel TV, Ziggo GO of een extra CI+ Module. Lees hier over de verschillende mogelijkheden.

Tip! Bij Ziggo is Kabel TV de basis, dat krijg je bij elk abonnement. Dit betekent dat je 50+ tv-zenders, 6 in HD en 30+ radiozenders ontvangt. Heb je een vrij nieuwe televisie? Dan kijk je de zenders vaak gewoon zonder kastje, rechtstreeks op elke tv in huis, via de kabel.