Overslaan en ga naar inhoud
DisneyPlus

Bestel Disney+ bij Ziggo

en krijg 5% Kijkvoordeel

 Bestel en beheer makkelijk in Mijn Ziggo

 Maandelijks aan- en uitzetten

 Voor 10,99 per maand, daar geeft Ziggo 5% Kijkvoordeel op

Bestel Disney+ bij Ziggo

en krijg 5% Kijkvoordeel

 Bestel en beheer makkelijk in Mijn Ziggo

 Maandelijks aan- en uitzetten

 Voor 10,99 per maand, daar geeft Ziggo 5% Kijkvoordeel op

Daarom kijk je Disney+ via Ziggo

Geniet van de nieuwste films & series en je favoriete klassiekers, allemaal op één plek. Het Disney+ aanbod kijk je makkelijk via je Next Mini en Mediabox Next. Start Disney+ via het menu of ga naar kanaal 155 op je tv.

Maandelijks aan- en uitzetten

Bestel en beheer gemakkelijk je streamingabonnement via Mijn Ziggo. Bovendien krijg je 5% kijkvoordeel!

TV & Streaming op één plek

Switch gemakkelijk tussen je favoriete tv-zenders en streamingdiensten.

Zoek, vind en kijk

Zoek en vind met één zoekopdracht die ene film, serie of acteur. 

Kijk alles van Disney Plus | Ziggo

Stream dit + meer op Disney+

Bekijk de tips en ga op avontuur met Disney+

Shōgun

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven als zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.

Poor Things

Het ongelooflijke verhaal van de fantastische evolutie van Bella Baxter, een jonge vrouw die opnieuw tot leven is gewekt door een briljante en onorthodoxe wetenschapper.

Wish

Ga mee naar het magische eiland Rosas, waar elke wens vervuld kan worden. Lukt het Asha om de wens van haar honderd jaar oude grootvader te vervullen? Samen met haar vrienden vecht ze voor de vrijheid om te wensen.

Hoe kijk je Disney+ bij Ziggo?

Kijk alles van Disney Plus | Ziggo
Kijk alles van Disney Plus | Ziggo
Kijk alles van Disney Plus | Ziggo

Disney+ met ESPN Compleet

Nu voor 23,95 per maand, je bespaart 4,99

Volop entertainment voor de hele familie. Combineer de wondere wereld van Dinsey+ met sport van ESPN en krijg € 4,99 voordeel. Bestel de bundel gemakkelijk in Mijn Ziggo. 

Veelgestelde vragen

Disney+ is dé plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star en meer te streamen.
Met Disney+ heb je een aantal voordelen: 

 • Exclusieve Originals die je nergens anders kunt zien 
 • Eindeloos downloaden op maximaal 10 apparaten en in maximaal 7 verschillende profielen 
 • Streamen in 4K-UHD (beeldkwaliteit) met Dolby Vision- en Dolby Atmos-ondersteuning 
 • Gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht inclusief speciale kinderprofielen 
 • Streamen op 4 schermen tegelijk

Een Disney+-abonnement kost € 10,99 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Dat kan via Mijn Ziggo of in de Vodafone & Ziggo app.  

In Mijn Ziggo
Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar 'Producten' en dan naar het subkopje ‘Streamingdiensten’. Klik op ‘Naar streamingdiensten’. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Disney+ om je aanmelding en registratie af te ronden.

Vodafone & Ziggo app 
Gebruik je de Vodafone & Ziggo app? Ga dan naar het tabje ‘Producten’ en dan zie je onder het kopje ‘Televisie’ het subkopje ‘Ook streamingdiensten op je Ziggo rekening’. Klik op ‘Voeg nu toe’. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Disney+ om je aanmelding en registratie af te ronden.

Als je tijdens de activatie geen Disney+-account aanmaakt, dan krijg je een herinneringsmail om het bestelproces af te maken. Disney+ verschijnt wel onder 'Mijn Abonnementen' bij je streamingdiensten met een knop om nog te 'Activeren'. Geen zorgen; er worden geen kosten in rekening gebracht totdat je de bestelbevestiging ontvangt.

De manier waarop je betaalt verschilt. Als je Disney+ bij Ziggo bestelt, betaal je de abonnementskosten van je Disney+-abonnement via je Ziggo rekening. Wel zo makkelijk om het overzicht te bewaren. Heb je een Next Mini of Mediabox Next? Dan kun je de Disney+ app altijd via je mediabox gebruiken. Het maakt dan niet uit of je je abonnement hebt afgesloten via Disney+ of via Ziggo.

Mediabox 
Heb je een Next Mini of Mediabox Next? Dan kijk je gemakkelijk via de Disney+-app op de box. Je vindt de Disney+ app onder 'TV apps', op kanaal 155 of met je stembesturing: zeg tegen je afstandsbediening 'Disney-plus'. 

Overige apparaten 
Disney+ ondersteunt verschillende apparaten zoals smartphones, webbrowsers, gameconsoles, settopboxen en smart-tv's. Bekijk het volledige overzicht op de website van Disney+. 

In Mijn Ziggo bestel je de bundel. Ga daarvoor naar “Producten”, kies "Extra zenders bestellen" en dan "Extra zenders en mediaboxen" en klik "Disney+ en ESPN Compleet" aan. 

Je ESPN Compleet zenderpakket gaat binnen 24 uur in. Daarna ontvang je een orderbevestiging en een aparte e-mail om Disney+ te activeren. Voor Disney+ moet je zelf een account aanmaken. Dat kan makkelijk vanuit Mijn Ziggo. Met je account kijk je meteen Disney+ via de TV app of direct op kanaal 155 op je Mediabox Next of Next Mini. Zo simpel is het. 

Ga naar Mijn Ziggo en kies voor de bundel. Ga daarvoor naar “Producten”, kies "Extra zenders bestellen" en dan "Extra zenders en mediaboxen" en klik "Disney+ en ESPN Compleet" aan. Wij zetten je huidige Disney+ en/of ESPN Compleet abonnement dan automatisch om. De eventueel al betaalde abonnementskosten voor de lopende maand worden op je eerstvolgende factuur verrekend. Je kunt overstappen op een datum die jou uitkomt. Deze datum ligt minimaal 1 maand in de toekomst. Goed om te weten: je kan pas Disney+ kijken vanaf de startdatum van je nieuwe bundel.

Wil je Disney+ opzeggen en heb je Disney+ via Ziggo besteld? Wat jammer! Opzeggen kan via Mijn Ziggo. Als je je Disney+-abonnement opzegt, loopt het abonnement nog door tot het eind van de lopende factuurperiode. Deze datum vind je terug op je factuur onder het kopje ‘Diensten van derden’.​

​Een voorbeeld: je huidige factuurperiode loopt t/m 15 april en je geeft voor 15 april je opzegging door. Dan gaat de opzegging in per 15 april. Zeg je tussen 15 april en 14 mei op? Dan gaat de opzegging in per 15 mei. ​

​Goed om te weten​

 • De opzegdatum is niet meer te wijzigen. ​
 • Zeg je al je abonnementen bij ons op? Dan worden al je diensten inclusief Disney+ beëindigd.​

Opzeggen in Mijn Ziggo

 • Log in op Mijn Ziggo
 • Ga naar Producten en klik onder Streamingdiensten op Naar streamingdiensten
 • Ga naar Beheren
 • Klik daarna op Abonnement opzeggen

Opzeggen in de Vodafone & Ziggo app

 • Log in op de Vodafone & Ziggo app
 • Ga naar Producten > Televisie
 • Klik onderaan op Streamingdiensten beheren
 • Ga naar Beheren en kies het abonnement dat je wilt opzeggen
 • Klik op Abonnement opzeggen

 

Ken je deze TV apps al?

Vanaf 4,99 p.m.
 

Eerste 30 dagen gratis
daarna 4,99 p.m.