Horizon afstandsbediening

Er is heel veel mogelijk met de Horizon afstandsbediening. Omdat er in totaal 93 knoppen op zitten, willen we je met deze pagina op weg helpen. Hier vind je dus alles over het gebruiken van de Horizon afstandsbediening.

Voor- en achterkant

Op de voorkant van de afstandsbediening vind je alle knoppen die je nodig hebt om je Horizon te bedienen in dagelijks gebruik. De achterkant bevat een volledig toetsenbord en nog een aantal knoppen om het menu van de mediabox door te gaan. Je gebruikt het toetsenbord bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een film op Movies & Seriesof graag de nieuwste filmtrailers zoekt op de YouTube app op de Ziggo Mediabox XL.

Welke knoppen gebruik ik het meest?

Op de voorkant van de afstandsbediening vind je de knoppen die je het meest gebruikt. Denk aan de cijfertoetsen om te zappen naar een kanaal, VOL omhoog en omlaag om het volume aan te passen en CH omhoog en omlaag om te zappen naar een ander kanaal. Deze knoppen spreken voor zich en zal iedereen wel eens gezien hebben op een andere afstandsbediening.

Tips en trucs

Als je ongestoord gebruik wilt maken van je Mediabox XL is het goed om te weten wat de afstandsbediening allemaal kan. 

  • De knop DVR (Digital Video Recorder) is een sneltoets om direct naar je opgenomen programma's te gaan.
  • Je kunt je Horizon afstandsbediening koppelen met je tv. Hierdoor heb je de afstandsbediening van de tv niet meer nodig en hoef je alleen maar de Horizon afstandsbediening te gebruiken. We laten je zien hoe je de afstandsbediening koppelt.

Mijn afstandsbediening reageert niet meer

Werkt je Mediabox XL afstandsbediening niet meer? Los het eenvoudig op met dit stappenplan. Zo ben je binnen een paar minuten weer up and running.

Veelgestelde vragen

Met welke knop maak ik gebruik van Ziggo Replay?

  1. Druk op de TV Gids-knop.
  2. Selecteer een programma waar het Replay-icoontje* bij staat
  3. Druk op OK.
  4. Kies Afspelen vanaf het begin.
  5. Druk op OK.

* Het Replay-icoontje

Mijn Mediabox XL reageert traag, hoe kan dat?

Als je Mediabox XL ingesteld staat op de energiestand: Eco, dan kan het zijn dat het even duurt voor het apparaat op snelheid is. Wil je hier liever niet op wachten? Verander dan het energieverbruik in stand-by naar Hoog. Lees hier hoe je dat doet.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo