Overslaan en ga naar inhoud

Boost je wifi

In de slaapkamer net zo'n sterke wifi als naast je modem? Met een Wifibooster vergroot je het bereik van je draadloos internet. Zo kijk je overal in huis feilloos filmpjes en valt je Skype-verbinding nergens weg.

Wanneer een Wifibooster?

Draadloos internetten waar je wil in huis? Dat kan met een Ziggo Wifibooster. Speciaal door ons geselecteerd en met de nieuwste technieken ingebouwd. Met slimme mesh-technologie, via een aparte datakabel of via het stroomnet. Voor elk huis hebben we een Wifibooster op maat.

Een Wifibooster is handig als:

  • De afstand tot je wifi-modem te groot is. Hoe verder je van het wifi-modem af bent, des te zwakker wordt het signaal. Vlakbij het wifi-modem werkt je verbinding het beste.
  • In je huis obstakels zijn: dikke muren, plafonds, radiatoren en grote metalen oppervlakten zorgen voor demping van het wifi-signaal.
extra wifipunt

Installeren

Wil je je Wifibooster van Ziggo installeren? Dan helpen we je graag verder in ons installatiestappenplan.

Problemen oplossen

Werkt je Wifibooster niet naar behoren? Dat is niet de bedoeling. Check hoe je hem weer aan de praat krijgt.

Wifi garantie Ziggo

Bestel een monteur

Wifibooster geinstalleerd en toch nog niet overal goed werkende wifi? De wifimonteur komt graag bij je langs om de puntjes op de i te zetten.

Meer over monteur
Apparaten Ziggo

Apparaten

Specificaties van de Wifibooster vind je bij onze apparaten. Wil je je Wifibooster updaten. Check of je de laatste software update software update hebt.

Alles over wifi-apparaten
Alles over wifi Ziggo

Alles over wifi

Wat kan je verwachten van wifi? Hoe los je wifi problemen op? Zoek je wifi-instellingen of iets anders? We helpen je graag naar het antwoord.

Alles over wifi