Overslaan en ga naar inhoud

Wat is het snelste internet op mijn nieuwe adres?

Perfect internet in je nieuwe huis

Bij een nieuwbouwwoning moet je veel dingen regelen. Heb je bijvoorbeeld al gordijnen besteld? Werkt de elektriciteit? Kan de wasmachine worden aangesloten? Tijd om hulp in te schakelen! Wij zullen je alvast een handje helpen. Heb je al gedacht aan het kiezen van een nieuw internetpakket? En wil je weten wat het snelste en beste internet is op jouw adres? Wij hebben speciaal voor jou een aantal pakketten op een rijtje gezet.

Eerste hulp bij een nieuwbouwwoning:

Stap 1. Weet wat je nodig hebt.

Ga op onderzoek uit en ontdek welke internetgebruiker jij bent:

Internet Start

Dit pakket is voor jou ideaal als je niet zo vaak online bent, maar wel regelmatig iets opzoekt, e-mailtjes leest en foto’s deelt met vrienden en familie. Met de 100 Mbit/s download en 25 Mbit/s uploadsnelheid internet je veilig, draadloos en stabiel. Kortom, met Start heb je een stevige basis te pakken.

Internet XXL

Als je nét even wat meer van je verbinding verwacht, kies je voor Internet XXL. Want door de 400 Mbit/s download- en 40 Mbit/s uploadsnelheid ben je moeiteloos met het hele gezin tegelijk online. De een kijkt een serie op de tablet, de ander zet op zolder online z’n werkstuk in elkaar, terwijl je zelf in de keuken even je e-mailtjes bijwerkt. Heel soepel en betrouwbaar.

Internet Elite

Dit pakket telt 1000 Mbit/s download- en 100 Mbit/s uploadsnelheid, het krachtigste internetpakket dat we ooit hebben gehad. Met 1 Gbit/s bekijk je films en tv-programma’s inde allerhoogste 4K-kwaliteit, game je supersnel en download je vliegensvlug films en grote bestanden. Allemaal tegelijk, met iedereen in huis. En via verschillende apparaten.

Stap 2. Kies een pakket.

“Mag ik de wifi code?” Die vraag heb je vast vaker gehoord als er visite is. Je wil dan niet dat je wifi verbinding ermee stopt. Stel je voor dat je midden in je favoriete serie zit en het bereik wordt slechter. Om dat te voorkomen moet je al bij het aanschaffen nadenken wat jouw internet eisen zijn. Vraag jezelf dan ook af “Welke internet provider past bij mij?”. Zo vind je de perfecte internetaansluiting die bij jou past. Wij helpen jou graag bij het maken van je keuze!

Kom je er niet helemaal uit? Bel gratis met onze nieuwbouwspecialisten 088 71 65 900.

Stap 3. Ga online!

Met al onze abonnementen ben je altijd veilig online en heb je een stabieleinternetverbinding in je hele huis.

Hoe krijg ik internet in mijn nieuwbouwwoning?

Internetpakket gevonden die bij jou past? Perfect! Dan gaan we door naar de volgende stap. Het installeren van het internet in de nieuwbouwwoning. Hulp nodig bij het installeren van het internet? Wij helpen jou daar graag bij!

Laatste check; Is de bekabeling voor je nieuwbouwwoning aangevraagd?

Op een nieuwbouwproject ligt nog geen bekabeling voor internet (en tv). Meestal vraagt de bouwondernemer dit bij Ziggo aan. Is dit gedaan? Wanneer het niet is aangevraagd, ga erdan zo snel mogelijk achteraan. Lees hierover meer in ons artikel over meerwerk.

Twijfel je of de internetaansluiting is aangevraagd? Doe de postcodecheck!

Vergelijk de kosten van een kabelaansluiting

Oké, we hebben nu uitgezocht wat het snelste internet is op jouw adres. Nu gaan we kijken welke kabelaansluiting bij jou past. Er zijn een aantal mogelijkheden als het gaat om een kabelaansluiting. Onder andere een internetverbinding via de kabel of via (A)DSL. DSL gaat over de telefoonlijn, wat een aantal nadelen met zich meebrengt. Ziggo levert internet via de kabel, maar wat zijn dan de nadelen van DSL? Check onze pagina over de verschillende kabelaansluitingen.

Haal alles uit Ziggo

Meer lezen over wat je allemaal kunt met de producten van Ziggo?