Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax

Een geweldige club om bij te horen

ajax

Ziggo en Ajax...

Doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

Met deze dapp’re strijders zijn we graag verbonden, want: ‘Wie gaat er niet om Ajax prat’?

Inside Ajax met Marleen van Oortmarssen

Inside Ajax

Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Kijk dan naar het programma Inside Ajax bij Ziggo Sport (kanaal 14). Iedere vrijdagavond brengt Marleen van Oortmarssen je jouw wekelijkse portie godenzonen. Zo op je bord.

Wat je kunt verwachten? Altijd een hoofdrolspeler van Ajax te gast, Skillgames en de ZiggoCam; het ultieme kijkje in de Ajax-keuken. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

Win Ajaxprijzen

Kans maken op de eerstvolgende #zigGOwow-ervaring? We geven vette Ajaxprijzen weg! Als vip naar een wedstrijd? Op de foto met één van de spelers? Of jouw kind als spelersmascotte het veld op zien lopen? Ja, je Ajaxhelden komen wel héél erg dichtbij.

Unieke prijzen voor Ziggo klanten!

Fan van Ajax? Dan zit je goed bij Ziggo. Tijdens het voetbalseizoen hebben we verschillende winacties voor Ajaxfans. Wat dacht je van:

  • mee het veld op als spelersmascotte
  • en een unieke reis naar de Europa League-finale
  • Overnachten in de Johan Cruijff ArenA
  • een dag het Rood en Wit van Ajax verdedigen tijdens een Ziggo eBattle FIFA

Ziggo klanten maken het mee! En het kost je zeker geen bloed, zweet en tranen om te winnen.

#zigGOajax 

Ajax eSports: connected by Ziggo

Naast strijders op het gras, heeft Ajax ook strijders aan de FIFA-knoppen. Dani Hagebeuk, eDivisie kampioen FIFA17 en FIFA18, is de officiële eSporter van Ajax. Ziggo en electronic sports: da’s logisch! Daarom zijn we ook aan Ajax eSports verbonden.

Het beste weekend van ‘m leven!

Esmée won de #zigGOajax-actie en beleefde de Klassieker vanaf haar eigen huisje in de ArenA. Overnachten in het stadion en dan vanaf je eigen balkon Ajax – Feyenoord kijken, wie wil dat nou niet?

Ziggo en Ajax

#zigGOajax