Overslaan en ga naar inhoud
Ziggo en Ajax

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax

Met ons partnership tot 2027 kunnen Vodafone en Ziggo klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met Priority tot ultieme Ajaxbelevenissen en exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport.

Ziggo en Ajax...

Doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

Met deze dapp’re strijders zijn we graag verbonden, want: ‘Wie gaat er niet om Ajax prat’?

Entertainment én maatschappelijke projecten

Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de VIP field seats tot exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport. Check Priority.nl voor leuke acties.

Ook de vriendschappelijke wedstrijden zie je op Ziggo Sport kanaal 14. Dé sportzender van Nederland. Voor jou als Ziggo klant gratis. 

Ziggo en Ajax werken samen voor een betere toekomst. We gaan ons nog meer inzetten om een grotere, positieve impact te maken in de samenleving. Zo staan we bijvoorbeeld op tegen haatberichten op social media.

Inside Ajax

Hét programma dat je als Ajax-fan niet mag missen! Iedere vrijdagavond krijg je op Ziggo Sport twintig minuten unieke content voorgeschoteld over jouw club. Leer je favoriete Ajax-spelers beter kennen tijdens interviews op bijzondere locaties. Ontdek welke speler de grootste spelletjesfanaat is bij een van de vele (skill)challenges. En kom op plekken in- en rondom de Johan Cruijff ArenA die voor anderen gesloten blijven. Inside Ajax houdt je wekelijkse dosis Ajax op peil. Host: Aviv Levy Shoshan.

Ajax seizoen 2023-2024

Altijd iets speciaals met Priority van Ziggo

Sta vooraan bij Ajax of backstage bij concerten en win meet & greets met sporters en artiesten.

Priority tickets

Ziggo & Ajax: landstitel 36

Unieke prijzen voor Ziggo klanten!

Fan van Ajax? Dan zit je goed bij Ziggo. Tijdens het voetbalseizoen hebben we verschillende winacties voor Ajaxfans. Wat dacht je van:

  • mee het veld op als spelersmascotte
  • een unieke reis naar een Europese wedstrijd
  • als VIP naar Ajax met exclusieve fieldseats

Ziggo klanten maken het mee! En het kost je zeker geen bloed, zweet en tranen om te winnen.

Ajax eSports: connected by Ziggo

Niet alleen op het echte veld strijdt AFC Ajax om de prijzen, maar ook op het digitale veld doet de club mee om het eremetaal. Als één van de grootste voetbalclubs in Esports heeft AFC Ajax in totaal 6 Esporters onder contract staan. In Nederland komen Levi de Weerd, Levy Frederique, Finn Donderwinkel en Mevlut Oktay uit. De Amsterdamse club heeft ook een team in Brazilië. Wereldkampioenen PHZIN en Pedro Resende vertegenwoordigen in Latijns-Amerika het dierbare wit-rood-wit van de club.

Ziggo en Esports is natuurlijk een logische match. Vandaar dat we ook aan Ajax Esports verbonden zijn. 

Ajax eSports