Ziggo en Ajax

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax

Met ons partnership tot 2025 kunnen Ziggo klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajaxbelevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport.

Ziggo feliciteert Ajax met landstitel 36

Ziggo en Ajax...

Doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

Met deze dapp’re strijders zijn we graag verbonden, want: ‘Wie gaat er niet om Ajax prat’?

Langer verbonden met Ajax

Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport. Check Priority.nl voor leuke acties.

En ook de vriendschappelijke wedstrijden zie je op Ziggo Sport kanaal 14. Dé sportzender van Nederland. Voor jou als Ziggo klant gratis. 

Inside Ajax

Wil jij iedere vrijdagavond een uniek kijkje krijgen in de Ajax-keuken? Kijk dan naar het programma Inside Ajax bij Ziggo Sport (kanaal 14). Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen.

Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax..

Inside Ajax met Marleen van Oortmarssen

Met Priority gaan er overal deuren voor je open

Sta vooraan bij Ajax of backstage bij concerten en win meet & greets met sporters en artiesten.

Ziggo en Ajax

Unieke prijzen voor Ziggo klanten!

Fan van Ajax? Dan zit je goed bij Ziggo. Tijdens het voetbalseizoen hebben we verschillende winacties voor Ajaxfans. Wat dacht je van:

  • mee het veld op als spelersmascotte
  • en een unieke reis naar een Europese wedstrijd
  • overnachten in de Johan Cruijff ArenA
  • een jaar lang als vip naar Ajax

Ziggo klanten maken het mee! En het kost je zeker geen bloed, zweet en tranen om te winnen.

ajax

Ajax eSports: connected by Ziggo

Naast strijders op het gras, heeft Ajax ook strijders aan de FIFA-knoppen. Dani Hagebeuk, eDivisie kampioen FIFA17 en FIFA18, is de officiële eSporter van Ajax. En sinds 2019 versterken de Amerikaan Joey Calabro en de Hongaar Gabor Szirtesi het team.

Ziggo en electronic sports: da’s logisch! Daarom zijn we ook aan Ajax eSports verbonden.