background

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax

Een geweldige club om bij te horen

Grote en kleine ajacieden
Ziggo en Ajax...

Doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

Met deze dapp’re strijders zijn we graag verbonden, want: ‘Wie gaat er niet om Ajax prat’?

Inside Ajax

Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Kijk dan naar het programma Inside Ajax bij Ziggo Sport (kanaal 14). Iedere vrijdagavond brengt Fresia Cousiño Arias je jouw wekelijkse portie godenzonen. Zo op je bord.

Wat je kunt verwachten? Altijd een hoofdrolspeler van Ajax te gast, Skillgames, de ZiggoCam en in de derde helft van de uitzending is het tijd voor een potje FIFA. Dani Hagebeuk of Koen Weijland neemt het op tegen de gast van de week. Zet ‘em op strijders!

Unieke prijzen voor Ziggo klanten!

Fan van Ajax? Dan zit je goed bij Ziggo. Tijdens het voetbalseizoen hebben we verschillende winacties voor Ajaxfans. Wat dacht je van:

  • mee het veld op als spelersmascotte
  • een dag het Rood en Wit van Ajax verdedigen tijdens een Ziggo eBattle FIFA
  • en een unieke reis naar de Europa League-finale

Ziggo klanten maken het mee! En het kost je zeker geen bloed, zweet en tranen om te winnen.

#zigGOajax 

Ajax eSports: connected by Ziggo

Naast strijders op het gras, heeft Ajax ook strijders aan de FIFA-knoppen. Koen Weijland en Dani Hagebeuk, E-Divisie kampioen 2017, zijn de officiële eSporters van Ajax. Ziggo en electronic sports: da’s logisch! Daarom zijn we ook aan Ajax eSports verbonden.

Het beste weekend van ‘m leven!

Esmée won de #zigGOajax-actie en beleefde de Klassieker vanaf haar eigen huisje in de ArenA. Overnachten in het stadion en dan vanaf je eigen balkon Ajax – Feyenoord kijken, wie wil dat nou niet?

background
#zigGOajax