Overslaan en ga naar inhoud

Olympische Spelen 2024

Met Ziggo mis je geen medaille! Kijk live op
je tv of waar je ook bent met Ziggo GO

Kijk live op je tv of met de Ziggo GO app op je smartphone, tablet of laptop

Kijk de Olympische Spelen live

Van 24 juli tot en met 11 augustus 2024 komen meer dan 10.000 sporters uit 206 landen in actie tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Je bekijkt de sporten eenvoudig op je tv of overal in Nederland en de EU via Ziggo GO op je smartphone, laptop of tablet.

Olympische Spelen 2024

Als sportfan zit je goed bij Ziggo
Krijg je geen genoeg van de Olympische Spelen? Dan hebben we nóg meer sportplezier voor je!

Gratis voor Ziggo klanten op kanaal 14
Ziggo Sport

Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland. Met heel veel voetbal zoals de UEFA Champions League, La Liga en Serie A, racing zoals MotoGP en IndyCar, golf, tennis en meer!

Veelgestelde vragen

De Olympische Spelen in Paris kijk je live bij de NOS op NPO 1, Eurosport én HBO Max.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs is op vrijdag 26 juli 2024. De opening is live te volgen op NPO 1.

Benieuwd welke sporters en teams er deze zomer namens TeamNL in actie komen? Bekijk hier het actuele overzicht van Nederlanders die zijn gekwalificeerd.

Er worden dit keer 32 sporten beoefend tijdens de Olympische Zomerspelen. Dit zijn 28 vaste sporten en 4 tijdelijke sporten. Het is dit keer voor het eerst dat breakdance een onderdeel is tijdens de Olympische Spelen, waarbij India Sardjoe zich voor Nederland heeft geplaatst bij de B-Girls. Daarnaast komt Nederland onder andere in actie bij de volgende sporten: