NPO 1 kijken

NPO 1

NPO 1, de zender die verbindt

NPO 1 verbindt alle Nederlanders. De zender presenteert verschillende verhalen waar iedereen zich in kan herkennen. Zo blijf je betrokken bij het leven van anderen. Dat is wat NPO 1 belangrijk vindt.

De belangrijkste gebeurtenissen live bij NPO 1

NPO 1 staat altijd vooraan bij het belangrijkste nieuws. Zo heb je bij de grootste live evenementen zoals de Olympische Spelen, Koningsdag, de Verkiezingen of het Eurovisie Songfestival altijd de beste plek. Natuurlijk zit je bij NPO 1 ook goed voor het laatste binnen- en buitenlandse nieuws.

Programma’s op NPO 1

NPO 1 biedt een brede programmering. Grote liveshows worden afgewisseld met kleine en intieme programma’s. Denk aan de talkshow Knevel & Van den Brink of het programma Down voor Dummies. Of wat dacht je van de altijd spannende zoektocht naar de mol in Wie is de Mol? En met de serie Flikken Maastricht is NPO 1 een zender speciaal voor een breed publiek.

KAN 001

Onderdeel van Kabel TV , TV Standard
Kanaal 001 | Ziggo GO | HD | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.