Bloedstollend basketbal bij Ziggo Sport

Bloedstollend basketbal bij Ziggo Sport

NBA, NCAA en Dutch Basketball League

Als fan van de iconische oranje bal op de glimmende vloer ben je bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal aan het juiste adres. Welk basketbalgeweld kun je van ons verwachten?

NBA: get ready for this!

De grootste. De langste. En de hardste. We hebben het natuurlijk over de sterren uit de NBA! In het Amerikaanse basketbalwalhalla zie je de moves van grootheden als LeBron James, Stephen Curry, Blake Griffin en Kyle Lowry. Week in, week uit. Volg de competitie vanaf oktober, de spectaculaire play-offs vanaf april en de allesbeslissende finals vanaf juni.

Volg de NBA bij Ziggo Sport op kanaal 14 en op Ziggo Sport Totaal.

NBA
NCAA: sterren in de maak

De NCAA; wie is er niet groot mee geworden? Nou, vrijwel alle NBA-profs in elk geval wel. De Amerikaanse college-basketbalcompetitie is de voedingsbodem voor de toppers van de toekomst. Hoogtepunt van het seizoen? March Madness, de ultieme afvalrace naar de NCAA-titel. Bring it on!

Beleef de NCAA bij Ziggo Sport op kanaal 14 en Ziggo Sport Totaal.

NCAA
Dutch Basketball League: Nederlandse top

In Amerika spelen de grootheden, maar in ons eigen kikkerlandje kunnen we er ook wat van. Topclubs als Donar Groningen, ZZ Leiden, New Heroes Den Bosch en Landstede Zwolle zorgen ieder seizoen weer voor een sensationele strijd om de nationale titel.

De mooiste wedstrijden uit de Dutch Basketball League zie je op Ziggo Sport, kanaal 14.

What's on?

Wil je precies weten wanneer je basketbal op je tv kunt zien? Check de uitzendtijden in de Ziggo Sport tv-gids.

Dutch Basketball League