Volg de NBA bij Ziggo Sport

Bloedstollend basketbal

Volg het NBA-seizoen 2018-2019 bij Ziggo Sport

Als fan van de iconische oranje bal op de glimmende vloer ben je bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal aan het juiste adres. Volg de sport en blijf op de hoogte van de laatste basketbalnieuwtjes met de mannen van Basketball Inside.

NBA: seizoen 2018-2019

De grootste. De langste. En de hardste. We hebben het natuurlijk over de sterren uit de NBA! In het Amerikaanse basketbalwalhalla zie je de moves van grootheden als LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant en James Harden. Week in, week uit. Volg nu de competitie, de spectaculaire play-offs vanaf april en de allesbeslissende finals vanaf juni.

Volg de NBA bij Ziggo Sport op kanaal 14 en op Ziggo Sport Totaal.

Basketbal: NBA Kevin Durant Golden State Warriors
Basketbal programma’s op Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt elke zaterdag en zondag live een wedstrijd van het reguliere seizoen uit, net zoals de ‘Game of the Week’ op maandag, dinsdag of woensdag. Een samenvatting van deze wedstrijd wordt op donderdag om 23.00 uur uitgezonden, met daarna het programma NBA Action.

Nieuw: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met Basketball Inside. Etienne Verhoeff en NBA-kampioen Francisco Elson analyseren kort en bondig de álle interessante ontwikkelingen in de NBA. De tweewekelijkse show is om de vanaf 17.00 uur te zien.

Dutch Basketball League: Nederlandse top

In Amerika spelen de grootheden, maar in ons eigen kikkerlandje kunnen we er ook wat van. Topclubs als Donar Groningen, ZZ Leiden, New Heroes Den Bosch en Landstede Zwolle zorgen ieder seizoen weer voor een sensationele strijd om de nationale titel.

De mooiste wedstrijden uit de Dutch Basketball League zie je op Ziggo Sport, kanaal 14.

What's on?

Wil je precies weten wanneer je basketbal op je tv kunt zien? Check de uitzendtijden in de Ziggo Sport tv-gids.

Meer Ziggo Sport:

Volg de Winterspelen met Ziggo GO
Kijk je favoriete sportwedstrijden

Met de Ziggo GO app

In de trein genieten van topvoetbal uit de Premier League of La Liga? En vanuit je bed kijken naar spannende inhaalacties in de Formule 1? De mooiste wedstrijden kijk je live, waar en wanneer je maar wilt, met de gratis Ziggo GO app.