Combineer Ziggo met Vodafone en krijg non-stop gratis extra's

Ben je al klant van Vodafone, dan profiteer je van gratis extra’s als je Ziggo bestelt. Bovendien betaal je voor Ziggo Alles-in-1 de eerste 6 maanden slechts € 34,95 p.m.!
 

Ziggo en Vodafone werken samen, want met z’n tweeën kunnen we meer voor jou betekenen. Dus als je op jouw adres Ziggo en Vodafone combineert, profiteer je van veel gratis extra’s. Iedere maand weer. Stap dus nu over op Ziggo Alles-in-1 en geniet ook van de spannendste sportduels, honderden gratis films & series en razendsnel internet. En als je nu overstapt, krijg je ook de eerste 6 maanden korting op Ziggo Alles-in-1. Bekijk hieronder welk Ziggo Alles-in-1 pakket het beste bij jou past.

Connect & Play Start

 • Eerste 6 maanden slechts € 34,95 p.m.
 • Down- en upload snelheid 40/4 Mbit/s
 • 70+ zenders, waarvan 29 in HD
 • Inclusief Ziggo Sport
 • Vast bellen

+ Non-stop gratis extra's
 • € 5 korting per maand op alle Vodafone Smart, Red en Black abonnementen
 • Dubbele data
 • Gratis Extra TV-pakket
 • Gratis Veilig online pakket
Connect & Play Start
1e 6 mnd € 34,95  daarna € 47,50 p.m.

Connect & Play Complete

 • Eerste 6 maanden slechts € 34,95 p.m.
 • Down- en upload snelheid 150/15 Mbit/s
 • 70+ zenders, waarvan 29 in HD
 • Inclusief Ziggo Sport
 • Movies & Series
 • Vast bellen
+ Non-stop gratis extra's
 • € 5 korting per maand op alle Vodafone Smart, Red en Black abonnementen
 • Dubbele data
 • Gratis Extra TV-pakket
 • Gratis Veilig online pakket
Connect & Play Complete
1e 6 mnd € 34,95  daarna € 62,50 p.m.

Connect & Play Max

 • Eerste 6 maanden slechts € 34,95 p.m.
 • Down- en upload snelheid 300/30 Mbit/s
 • 70+ zenders, waarvan 29 in HD
 • Inclusief Ziggo Sport Totaal
 • Movies & Series XL
 • Vast bellen
+ Non-stop gratis extra's
 • € 5 korting per maand op alle Vodafone Smart, Red en Black abonnementen
 • Dubbele data
 • Gratis Extra TV-pakket
 • Gratis Veilig online pakket
Connect & Play Max
1e 6 mnd € 34,95  daarna € 82,50 p.m.

 

Profiteer van veel gratis extra’s als je Ziggo en Vodafone combineert

€ 5 korting per maand

Iedere maand €5 korting op alle Vodafone Smart, Red en Black abonnementen op jouw adres.

 
 

Dubbele data

Iedere maand krijg je twee keer zoveel data bij alle Vodafone abonnementen op jouw adres.

 
 

Extra TV-pakket

Gratis TV-pakket. Kies uit Ziggo Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids.

 
 

Veilig online pakket

Een gratis pakket om met een gerust hart te internetten op al je mobiele en vaste apparaten.

 
 

Hoe werken de gratis extra's?

Heb je op hetzelfde adres minimaal één Start, Smart, Scherp, Red of Black abonnement van Vodafone, en heb je Ziggo digitale TV en internet (met een snelheid van minimaal 30 Mbps)? Dan heb jij automatisch recht op extra’s.

Het wordt automatisch geregeld

Heb je een Ziggo Alles-in-1 pakket bestelt waarmee je in aanmerking komt voor de gratis extra’s? Dan wordt alles automatisch voor je geregeld. Je ontvangt vanzelf bericht.

Activatiemail na installatie

Na installatie van je Ziggo-producten krijg je een activatiemail voor het TV-pakket en het Veilig online-pakket. Je kunt je gratis TV-pakket uitkiezen en het Veilig online-pakket downloaden. 

Geniet van je gratis extra's

De dubbele data vind je terug in je My Vodafone. Een paar uur na het kiezen van je TV-pakket kun je het al ontvangen. Na installatie van het Veilig online pakket zijn je apparaten meteen beveiligd.

Veelgestelde vragen

Krijg ik alle gratis extra's zo lang ik maar klant blijf?

Jazeker, zo lang als je de benodigde producten hebt krijg je elke maand non-stop Dubbele data, een gratis TV-pakket en een gratis Veilig online pakket. En het leuke is: het tv-pakket kun je om de 30 dagen wisselen.

Dubbele data is alleen van toepassing op de eigenlijke databundel van je abonnement. Tegoed uit bijvoorbeeld een promotie wordt niet verdubbeld.

Ik betaal al voor het Veilig online en/of extra tv-pakket. Kan ik deze gratis krijgen?

Veilig online pakket

Als je voldoet aan de voorwaarden voor gratis extra’s, zorgen we er automatisch voor dat je niet langer betaalt voor dit softwarepakket. 

 

Extra TV-pakket

Via Mijn Ziggo kun je jouw abonnement op een bestaand extra tv-pakket opzeggen. Als je voldoet aan de voorwaarden voor gratis extra’s kun je deze vervolgens weer gratis aanzetten. Je huidige extra t-pakketten behouden en er eentje gratis bijnemen kan natuurlijk ook.

Ik wil een ander tv-pakket kiezen. Hoe regel ik dat?

Als je al een pakket hebt gekozen en je wilt je keuze aanpassen, dan kan dit natuurlijk. Je kunt namelijk elke 30 dagen iets anders kiezen!

Houd er rekening mee dat een periode van 30 dagen ingaat zodra een tv-pakket wordt geactiveerd. Tijdens die periode kun je wel al wijzigingen doorvoeren, maar een eventuele wijziging gaat pas in vanaf 30 dagen na de vorige activatie. Een ander tv-pakket kiezen regel je eenvoudig in Mijn Ziggo.

Wat zijn de voorwaarden voor de gratis extra's?

De gratis extra's gelden voor alle klanten met een geselecteerd abonnement voor vast internet en voor Digitale Televisie van Ziggo en een geselecteerd mobiel abonnement (of abonnementen) van Vodafone. Deze abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres en/of KvK-nummer staan.

De geselecteerde abonnementen van Ziggo zijn:

 • Een particulier of ZZP abonnement voor vast internet van Ziggo met een internetsnelheid van minimaal 30 Mbps (bijvoorbeeld Connect Start, Complete en Max en ZZP Connect)
 • Een particulier of ZZP abonnement voor Digitale Televisie van Ziggo met een CI+ module of een Mediabox (bijvoorbeeld Play Start, Complete en Max)
Let op: Je hebt zowel Internet als Televisie van Ziggo nodig om in aanmerking te komen voor de gratis extra's.
 

Geselecteerde abonnementen van Vodafone zijn:

 • Een (of meer) Vodafone Scherp, Start, Smart, Red, Black, Red Business, Red Pro, Biz Basic of Business Basic abonnement(en)

Hoe controleer ik of mijn adres bij Vodafone en Ziggo klopt?

We activeren de gratis extra’s voor iedereen die Ziggo of Vodafone abonnementen heeft op een adres met de benodigde abonnementen.

Check je adres in de My Vodafone app
Controleer eenvoudig op welk adres je bij Vodafone bekend bent via de My Vodafone app. (Kies in de app achtereenvolgens 'Profiel' en 'Adres wijzigen'.

Geen My Vodafone app? Check het dan in de My Vodafone omgeving op de website van Vodafone.

Check je adres in Mijn Ziggo
Controleer op welk adres je bij Ziggo bekend bent via Mijn Ziggo. Ga naar 'Gegevens' en check de adresgegevens onder het kopje 'Leveringsadres'.

Voor welke apparaten kan ik het Veilig online pakket gebruiken?

Het Veilig online pakket is geschikt voor Windows, Android en OSX. Dus je Windows laptop, smartphone of iMac zijn hiermee goed beveiligd. Helaas is dit pakket nog niet geschikt voor iOS. Backberry en Windows Phone worden niet ondersteund.

Ik heb al een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Wat gebeurt er nu?

Als je al Ziggo Sport Totaal had en je kiest Ziggo Sport Totaal als gratis tv-pakket, dan zetten we je betaalde abonnement per direct om in een gratis extra zenderpakket. Gewoon omdat we blij zijn dat je zowel klant bent bij Ziggo als bij Vodafone. Er geldt in dit geval voor je bestaande Ziggo Sport Totaal abonnement géén opzegtermijn en je hoeft zelf ook niks op te zeggen.

Wat is het verschil met het betaalde Movies & Series XL pakket?

In het aanbod van Movies & Series L ontbreken de 110 extra zenders en het daarbij behorende On Demand aanbod van het Movies & Series XL pakket. Wel krijg je met dit pakket On Demand toegang tot de mooiste films en series, waaronder de exclusieve films en series van HBO.   

 

Als Movies & Series XL al onderdeel uitmaakt van je abonnement (zoals bijvoorbeeld het geval is bij Connect & Play Max), dan beschik je dus al over alles wat Movies & Series L biedt. Ook het Kids pakket maakt dan al deel uit je abonnement. In dit geval kun je het beste voor Ziggo Sport Totaal kiezen. 

 

Kom je er niet uit? We helpen je graag!

Bel me terug

Bel me nu
 
 

Bel zelf

Elke dag bereikbaar van 8.00 - 22:00 uur.