Wifi back-up bundel

De kracht van Ziggo en Vodafone samen

Ligt je wifi eruit? Wifi back-up bundel erin. Zo blijf je thuis gewoon online. Dankzij ons krachtige GigaNet.

Wifi back-up bundel | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone
Gratis Wifi back-up bundel

Zo blijf je verbonden

Ligt je Internet van Ziggo er even uit? En kunnen we dit samen niet meteen fiksen? Dan krijgt ieder Vodafone abonnement op jouw adres een Wifi back-up bundel. Zo blijf je thuis gewoon online.

Wifi back-up bundel

Met de Wifi back-up bundel krijg je als Vodafone klant kosteloos extra mobiele data.

 100 GB extra data
 15 dagen geldig
 Alleen in Nederland
 Voor ieder Vodafone abonnement op 't Ziggo adres

Wifi back-up bundel | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone

Tijdelijk wifi-netwerk

Thuis deel je je data gemakkelijk via een mobiele hotspot. Daarmee maak je een tijdelijk wifi-netwerk waar andere apparaten mee kunnen verbinden. Zo blijven ook je kids of huisgenoten zorgeloos online.

Tegoed in My Vodafone app

Als Vodafone klant ontvang je een sms als de extra bundel is geactiveerd. In de My Vodafone app check je daarna op ieder moment je tegoed. Handig!

Wifi back-up bundel gebruik in app

Gebruik de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Krijg volop extra voordelen. Elke maand weer. Helemaal gratis.

Veelgestelde vragen

Werkt je Internet van Ziggo niet thuis? Meld dit dan bij Ziggo. We kijken dan eerst samen of we het probleem op afstand kunnen oplossen. Lukt dit niet? Dan wordt de Wifi back-up bundel geactiveerd. 

Heb je van Ziggo bericht gehad over netwerkonderhoud in de buurt? Het kan zijn dat Ziggo de Wifi back-up bundel voor je activeert. Je ontvangt hierover bericht van Ziggo.

De bundel is niet bij beschikbaar bij regionale of nationale storingen.

De Wifi back-up bundel is beschikbaar voor ieder Vodafone abonnement waar op hetzelfde adres ook een Ziggo Internet pakket geactiveerd is. Dit zijn abonnementen die ook volop extra voordelen zoals dubbele data krijgen.

Gebruik van de Wifi back-up bundel is kosteloos. Nadat de bundel op is en/of de 15 dagen verlopen gebruik je weer data uit je abonnement

De 100 GB bundel krijgt voorrang op je abonnement. Is de Wifi back-up bundel geactiveerd? Dan maak je met je mobiel gebruik van de data uit deze bundel. Nadat je de bundel 100% verbruikt hebt of als de 15 dagen verlopen zijn, gebruik je weer je gewone abonnement. Houd je tegoed in de gaten via de My Vodafone app.

Als Vodafone klant ontvang je een sms als de bundel is geactiveerd. Ook ontvang je een sms als de 100 GB 100% verbruikt is en/of de 15 dagen verlopen zijn. Je up-to-date tegoed check je in de My Vodafone app.