Overslaan en ga naar inhoud
korting bij Vodafone

Geld overhouden voor de extraatjes in het leven

Dat is de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Korting bij Vodafone

Soms verdien je het om iets extra's te krijgen. Een cadeautje om jezelf te verwennen, een langverwachte vakantie of een lekker ijsje op de hoek. 

Als klant van Ziggo en Vodafone krijg je elke maand tot € 7,50 korting. Dus of je het nou spaart of meteen uitgeeft, voor jou is het elke maand prijs.

Tot 5 euro korting per maand bij Ziggo en Vodafone

Neem ook Vodafone en Ziggo samen

Logo Ziggo en Vodafone

Nog geen Vodafone?

Combineer je Ziggo internet abonnement met Vodafone en profiteer van alle extra voordelen.

Logo Vodafone en Ziggo

Nog geen Ziggo?

Combineer je Vodafone abonnement met internet van Ziggo en profiteer van alle extra voordelen.

Seintje Vodafone

Seintje van Vodafone

Nog even geen aanbieding?

Geef aan wanneer je contract afloopt, dan krijg je van Vodafone een seintje wanneer je kan overstappen.

Meestgestelde vragen over korting bij Vodafone

Je krijgt elke maand korting op je mobiele abonnement zolang je internet van Ziggo combineert met een Vodafone mobiel abonnement. De korting zie je automatisch op je factuur verschijnen zodra je beide abonnementen op hetzelfde adres gestart zijn. 

Krijg je alle andere extra voordelen al, maar de korting niet? Dan krijg je die zodra je je Vodafone abonnement verlengt of een nieuwe abonnement afsluit.

Om gebruik te maken van de extra voordelen is het belangrijk dat jouw Ziggo én Vodafone abonnement op het zelfde adres of KvK-nummer zijn ingeschreven. Staan de abonnementen op verschillende namen? Dat maakt niet uit, zolang het adres maar hetzelfde is. 

Heb je een Vodafone Start abonnement dan krijg je € 2,50 korting. Heb je een Vodafone Smart, Red of Black abonnement dan krijg je € 5,- korting per maand. Bij een Vodafone unlimited abonnement krijg je zelf € 7,50 korting per maand. En voor de zakelijke abonnementen Red Pro of Biz Basic krijg je € 4,13 korting.