Start ZiggoCart Module

Ziggo CI+ Module

Geen mediabox, extra kabels en afstandsbediening meer nodig

Heb je liever geen extra box naast de televisie staan? Dan hebben we een charmante oplossing voor je. Met een CI+ Module kijk je namelijk digitaal en in HD-kwaliteit, zónder een losse digitale ontvanger naast je tv. (Maximaal 2 digitale ontvangers per adres. Een CI+ Module is ook een digitale ontvanger).

CI+ Module

Geen mediabox, extra kabels en afstandsbediening nodig

De CI+ Module is een compacte module voor digitale televisie die je heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikt televisietoestel installeert. Met de module en je Ziggo smartcard heb je geen aparte ontvanger meer nodig. Digitaal genieten zonder extra apparatuur, kabels en afstandsbediening.

Controleer hieronder in de tab 'gecertificeerde tv's' of je televisie geschikt is voor CI+. 

TV-kijken in HD-kwaliteit

Met High Definition (HDTV) beleef je Digitale Televisie van Ziggo op de allerbeste manier. Geniet van haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. HDTV maakt digitaal tv-kijken tot een ware belevenis.

TV Gids bekijken op tv

Met de Elektronische Programmagids (EPG) zie je in één oogopslag wat er momenteel op televisie is en wat er de komende dagen wordt uitgezonden. Je ziet het tijdstip waarop programma’s worden uitgezonden en waar de programma’s over gaan.

 
 
 

Levering

Als je vandaag bestelt, regelen we dat je alles binnen drie tot vijf werkdagen kunt gebruiken. In die periode zorgen we voor de levering en activatie. Wil je je abonnement liever op een later tijdstip activeren? Dat kan. Geef het gewoon aan ons door.

Betalingswijze en bedenktijd

De kosten voor je abonnement schrijven we maandelijks via automatische incasso van je rekening af. Na ontvangst van de bevestigingsbrief heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd.

Gecertificeerde tv's

Is je tv-toestel geschikt voor Digitale TV van Ziggo? Dan geniet je optimaal van Digitale Televisie, zonder extra kastjes en afstandsbedieningen.

Om ook gebruik te maken van onze interactieve diensten heb je een interactieve HD ontvanger of recorder nodig. Of je een interactieve CI+ module kunt gebruiken, hangt af van het gebied waar je woont en of je televisie geschikt is. Dat controleer je met de checker hieronder.

Interactieve televisie kijken met een CI+ Module? Dat kan in sommige gevallen. Controleer hieronder of je televisie geschikt is voor zowel digitale en/of de interactieve CI+ module. Kun je interactief kijken? Dan heb je een 1.3 interactieve CI+ Module nodig. Dit staat altijd op de module vermeld. Een 1.3 interactieve CI+ Module geschikt voor Ziggo is van het merk Quantis of @Smit.

Check of je tv geschikt is voor CI+

  • Dit veld is verplicht De postcode is incorrect
  • Dit veld is verplicht Het huisnummer is incorrect
  • Dit veld is verplicht
  •  

We kunnen deze combinatie van postcode en huisnummer niet vinden

Dit is geen adres waar Ziggo diensten levert

Kies een merk

Mooi! Je toestel is geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Jammer. Dit toestel is niet geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Interactief of Digitaal kijken?

Er zijn twee soorten CI+ Modules. De Interactieve CI+ Module en de Digitale CI+ Module. Die laatste is niet interactief. Beide zijn compacte modules voor digitale en/of interactieve televisie die je heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikt televisietoestel installeert. Met de module en je Ziggo smartcard heb je geen aparte ontvanger meer nodig. Digitaal genieten zonder extra apparatuur, kabels en afstandsbediening. Makkelijk, toch?

Bovendien biedt een TV met CI+ een prachtig digitaal beeld. Zo zijn alle door ons gecertificeerde televisies uitgerust met HD-tuners. Die toestellen kunnen dus naast alle normale digitale zenders ook de HD-zenders tonen.

Let op: je kunt alleen een extra CI+ module of extra mediabox van ons in bruikleen krijgen wanneer je al een abonnement met een CI+ module of een mediabox van ons in bruikleen hebt.

Vragen

Wat is een Ziggo CI+ Module?

De CI+ Module is een kaart die in een CI+ tv kan worden gestoken. Met deze kaart en een smartcard van Ziggo kan je (CI+ geschikte) televisie de digitale televisiesignalen zelf decoderen. Dit maakt een aparte ontvanger overbodig. Dus, geen kastje en draden naast je tv.

Hoe werkt het?

Voor de CI+ oplossing heb je een CI+ gecertificeerde televisie en een Digitale CI+ Module nodig. Wanneer je zeker wil zijn dat de televisie en de CI+ technologie goed zijn getest, hou dan onze website in de gaten voor meer informatie over de Ziggo gecertificeerde televisies.

Als je tv-toestel ook Interactieve TV ondersteunt en je Interactieve CI+ Module gebruikt, maak je na aansluiting van je tv op internet eenvoudig gebruik van Interactieve Televisie. Het enige wat je hoeft te doen is de rode knop op je afstandsbediening indrukken.

Ook bij CI+ heb je voor ontvangst van het televisiesignaal een coaxkabel nodig.

Wat heb ik nodig?

Voor de CI+ oplossing heb je een CI+ gecertificeerde televisie en een Digitale CI+ Module nodig. Wanneer je zeker wil zijn dat de televisie en de CI+ technologie goed zijn getest, hou dan onze website in de gaten voor meer informatie over de Ziggo gecertificeerde televisies.

Als je tv-toestel ook Interactieve TV ondersteunt en je een Interactieve CI+ Module gebruikt, maak je na aansluiting van je tv op internet eenvoudig gebruik van Interactieve Televisie. Het enige wat je hoeft te doen is de rode knop op je afstandsbediening indrukken.

Ook bij CI+ heb je voor ontvangst van het televisiesignaal een coaxkabel nodig.

Hoe installeer ik de Ziggo CI+ Module?

Waarom ondersteunt Ziggo geen CI modules?

De oude CI modules werken helaas niet in CI+ televisies. Over het gebruik van de oude CI in een oude CI-televisie kunnen we blijvende werking niet garanderen. We zijn hiervoor namelijk afhankelijk van voorschriften van programmaleveranciers.

Waarom werkt een oude televisie met CI niet met de CI+ Module of vice versa?

De CI+ technologie kan alleen zijn werk doen wanneer zowel de televisie als de module deze technologie ondersteunen.

Om verwarring in de toekomst te voorkomen kunnen de nieuwe CI+ televisies alleen gebruik maken van de CI+ Module. De CI+ televisies werken naast de CI+ Module natuurlijk ook gewoon met de digitale ontvangers die wij gecertificeerd hebben.

Mijn tv gebruikt Alphacrypt of Mascom CAM. Waar moet ik op letten?

De CI+ oplossing werkt alleen als zowel de tv als de module CI+ ondersteunen. Sinds 2010 kunnen CI+ televisies die een oude Alphacrypt, danwel Mascom CAM, gebruiken geen signaal meer ontvangen.

Hoe kan ik (nog) een extra ontvanger huren, vervangen of opzeggen?

Per aansluiting kun je maximaal 2 digitale ontvangers activeren, maar niet meer dan 1 Ziggo Mediabox XL.

Neem voor je bestelling contact op met onze klantenservice.

Wil je je hoofdontvanger wijzigen? Dat kun je zelf regelen in Mijn Ziggo, onder 'Mijn Producten'.

 

Hulp bij TV & Radio

Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.