Overslaan en ga naar inhoud
Beste series Videoland

Beste series Videoland

Bekijk onze favorieten

 

Wist je dat Videoland vol staat met goede series, waaronder een aantal top-series van Nederlandse bodem? Benieuwd welke Videoland-series je echt niet mag missen? Bekijk dan snel onze tips hieronder.

De beste Videoland series: onze tips

Beleef Videoland bij Ziggo

Laatste update: 11 april 2024

1. Sphinx
1. Sphinx

2024, 1 seizoen

Deze spannende nieuwe serie moet je zien.

In 'Sphinx' volg je het verhaal van een familie wiens dochter vermist is. Want op de dag dat haar moeder tot burgemeester wordt benoemd, wordt de 14 jarige Minke ontvoerd.

Drie jaar lang is Minke weg, zonder enig nieuws. Maar dan krijgt haar vader een melding: ze is gevonden. Blij nemen ze hun dochter weer mee naar huis, maar haar gedrag is heel anders dan daarvoor. Wat is er aan de hand?

Deze zesdelige serie, van de makers van Penoza, wil je zeker niet missen!

2. The Bachelor
2. The Bachelor

2003 - , 7 seizoenen

Datingshows zijn helemaal hot. En 'The Bachelor' is er eentje die je zeker wilt zien!

In elk seizoen volg je een vrijgezelle man (de bachelor) die op zoek is naar de ware liefde. Verschillende single vrouwen reizen met hem mee naar een exotische plek, om hem daar te leren kennen.

Via groepsdates, een-op-een dates en cocktailparty's zoekt de bachelor naar zijn ware liefde. Elke aflevering deelt hij rozen uit aan de vrouwen waarmee hij een connectie voelt. Wie van de vrouwen krijgt de laatste roos en gaat ervandoor met de felbegeerde vrijgezel?

Verwacht romantiek, drama en soms wat ongemakkelijke situaties. De bachelor is een sappig liefdesprogramma dat je niet wilt missen.

In het nieuwste seizoen is er bovendien niet één, maar zijn er zelfs twee bachelors! Benieuwd hoe dat afloopt? Je beleeft het op Videoland. 

3. Mocro Maffia
3. Mocro Maffia

2018 - , 5 seizoenen

'Mocro Maffia' is een van de spannendste Nederlandse misdaadseries ooit.

Het verhaal gaat over drie beste vrienden die verstrikt raken in de onderwereld van Amsterdam. Van doorsnee criminelen groeien ze al snel uit tot gewelddadige cocaïnedealers.

Jaloezie, ruzie en geweld zorgen ervoor dat de drie recht tegenover elkaar komen te staan. Ze willen namelijk alle drie aan de top van de onderwereld komen te staan, maar slechts eentje kan de baas zijn… Een bendeoorlog ontstaat, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien.

Dankzij indrukwekkende acteerprestaties, gruwelijke actiescènes en een bijzondere verhaallijn wordt je helemaal opgezogen in de criminele wereld van de Mocro Maffia.

Probeer deze serie maar eens niét te bingen!  

4. Kopen Zonder Kijken
4. Kopen Zonder Kijken

2019 - , 7 seizoenen

'Kopen Zonder Kijken' is een programma met een wel heel bijzonder concept.

Iedere aflevering geeft een nieuw stel zich op, omdat het al een lange tijd op zoek is naar een nieuwe woning. Hun gehele budget vertrouwen ze vervolgens toe aan het team van Kopen Zonder Kijken.

Een makelaar, een bouwdeskundige en een interieur styliste gaan aan de slag om het huis te vinden dat aan alle droomeisen voldoet én dat binnen het budget past. Mission impossible in deze markt zou je denken… maar niks is te gek!

Een top-programma voor iedereen die van verbouwen, huizen kijken en/of interieurstyling houdt. Met in elke aflevering weer een nieuw koppel (incl. nieuwe wensen), raak je niet uitgekeken!  

5. The Handmaid's Tale
5. The Handmaid's Tale

2017 - , 5 seizoenen

Onze laatste tip is een hitserie uit Amerika. 'The Handmaid’s Tale' gaat over het bijzondere verhaal van het gelijknamige boek van Margaret Atwood.

De serie begint in de Verenigde Staten in de toekomst. De heerschappij is een totalitair regime geworden en er heerst een voortplantingscrisis. Het verhaal volgt June Osborne (Elisabeth Moss), een vrouw die wordt gedwongen om als ‘Handmaid’ te dienen.

Deze rol houdt in dat ze als een van de nog weinige vruchtbare vrouwen wordt gebruikt om kinderen te baren voor de elite. Terwijl June vecht voor haar eigen vrijheid en die van anderen, ontwikkelt de serie zich als een verhaal vol spanning en morele dilemma's.

Deze serie biedt je naast een goed verhaal, ook een prikkelende reflectie op de hedendaagse politiek.

Wat ons betreft absoluut een must-watch! 

Ook interessant:
Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht