Overslaan en ga naar inhoud
Beste HBO series

Beste HBO series

Bekijk onze favorieten

 

Het aanbod series op HBO Max is er een waar je ú tegen zegt! Bomvol afwisselende titels, raak je hier zeker niet snel uitgekeken. Benieuwd naar de populairste series op HBO Max? Bekijk dan snel ons overzicht hieronder!

De beste HBO series: onze tips

Beleef HBO Max bij Ziggo

Laatste update: 11 april 2024

Euphoria
Euphoria

2019, 2 seizoenen

Onze eerste aanrader: Euphoria, een van de meest besproken HBO-series van de afgelopen jaren. Euphoria is een baanbrekend tienerdrama over de rauwe realiteit van opgroeien in een moderne wereld vol drugs, seks en social media. Zendaya (o.a. bekend van de films Dune en Spiderman) speelt Rue, een tiener die worstelt met mentale problemen en een drugsverslaving.

Met schokkende verhaallijnen en complexe personages, doorbreekt deze serie alle taboes en laten de afleveringen wereldwijd een diepe indruk achter. Euphoria niet voor niets een van de meest-bekroonde en smaakmakende series van de afgelopen tijd.

Extra bijzonder: Zendaya is de jongste actrice met 2 Emmy Awards ooit! Benieuwd of er ook een derde seizoen komt? Kijk dan snel hier.

Succession
Succession

2018, 4 seizoenen

Als een van de gróte Emmy-winnaars van 2024, is Succession een echte must-watch. Deze HBO-serie draait om de familie Roy, eigenaar van  het grootste media- en entertainmentbedrijf ter wereld. Wanneer vader Logan Roy, topman van het bedrijf, op 80-jarige leeftijd aftreedt, is de vraag wie hem zal opvolgen. Hij heeft namelijk 5 kinderen!

Waar sommige families dit misschien rustig overleggen, breekt er bij de familie Roy een keiharde, genadeloze machtsstrijd uit. Neem plaats aan tafel bij een ongezellige familie, waar niemand elkaar iets gunt. En laat je meesleuren in hun wereld vol machtsspelletjes en manipulatie. En met in elke aflevering weer een verrassende twist!  

The White Lotus
The White Lotus

2021, 2 seizoenen

Toe aan vakantie? In dit komedie-drama waan je je in de luxe hotels van fictieve hotelketen White Lotus. Volg hoe een groep uber-rijke gasten tot rust probeert te komen van hun normaal zo hectische levens thuis. Ze nemen massages, gaan snorkelen of lezen een boekje onder de zon, terwijl het enthousiaste personeel er alles aan doet om hun vakantie geweldig te maken.

Maar hoe perfect de vakantie ook lijkt, een weekje zon lost hun problemen niet zomaar op. Sommige problemen worden zelfs alleen maar erger! Verwacht humor en mysterie, terwijl bizarre verhaallijnen zich ontvouwen onder een zonovergoten hemel.

Al fan van deze serie? The White Lotus seizoen 3 komt eraan!

Big Little Lies
Big Little Lies

2017, 2 seizoenen

Een andere veelbesproken serie is de hit Big Little Lies. Duik in het leven van een groep moeders (o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Zoë Kravitz) in Monterey, een idyllisch stadje aan de kust van Californië. Hun levens lijken zo perfect als hun gemanicuurde nagels, maar geheimen, leugens en onderdrukte spanningen borrelen onder de oppervlakte.

Deze serie van HBO volgt de ‘perfecte’ inwoners, met elk hun eigen donkere geheimen. Al gauw blijkt daardoor dat niets zo perfect is als het lijkt! Met een sterrencast en meeslepende plot twists, is Big Little Lies een serie die je vanaf de eerste aflevering niet meer loslaat. (Binge watch alert!) 

Rick and Morty
Rick and Morty

2013, 10 seizoenen

Een liefhebber van animatieseries? Zet Rick and Morty dan bovenaan je kijklijst! Rick, de gestoorde professor, en Morty, zijn knorrige kleinzoon, vormen samen een bijzonder duo. Ga elke aflevering met ze mee op een absurd avontuur door verschillende dimensies.

Met grove humor en vreemde situaties weet deze serie je steeds opnieuw te vermaken. Bereid je maar voor op een rollercoaster van grappen, avontuur en buitenaardse belevenissen, want Rick & Morty staat garant voor 10 seizoenen lang kijkplezier! 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Beste HBO series volgens IMDb

Naam Jaar # Seizoenen Score
Band of Brothers 2001 1 seizoen 9,4
The Wire 2002 5 seizoenen 9,3
Game of Thrones 2011 8 seizoenen 9,2
The Sopranos 1999 6 seizoenen 9,2
True Detective 2014 4 seizoenen 8,9
Oz 1997 6 seizoenen 8,7
Six Feet Under 2001 5 seizoenen 8,7
Rome 2017 2 seizoenen 8,7
Newsroom 2012 3 seizoenen 8,6
Justified 2010 6 seizoenen 8,6

Beste HBO series volgens Rotten Tomatoes

Naam Jaar # Seizoenen Score
Hacks 2021 2 seizoenen 100%
The Lady and the Dale 2021 1 seizoen 100%
The Fresh Prince of Bel Air 1990 6 seizoenen 100%
Aquaman King of Atlantis 2021 1 seizoen 100%
Through our Eyes 2021 1 seizoen 100%
Station Eleven: Limited Series 2021 1 seizoen 98%
Doom Patrol 2019 4 seizoen 98%
Made For Love 2021 2 seizoenen 97%
It’s A Sin 2021 1 seizoen 97%
Starstruck 2021 3 seizoenen 96%
Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht