Overslaan en ga naar inhoud
Mocro Maffia seizoen 6

Mocro Maffia seizoen 6

Het nieuwe seizoen komt eraan!

 

Het is zover! Het zesde en laatste seizoen van Mocro Maffia staat voor de deur. Dit jaar nog kun je je weer onderdompelen in de gevaarlijke en intrigerende Amsterdamse onderwereld. Wanneer het seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend. Benieuwd wat we al over het nieuwe seizoen weten? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over Mocro Maffia seizoen 6

Beleef Mocro Maffia bij Videoland met Ziggo

Laatste update: 4 juli 2024

Aan het einde van seizoen 5 zaten we op het puntje van onze stoel. De rivaliserende bendes waren verwikkeld in een heftige strijd en de spanningen liepen hoog op. Celine speelde dubbelspel en zorgde ervoor dat Potlood tijdens een meeting met zijn aanhangers werd overvallen door de bende van Samira, de voormalige bende van De Paus. Samira vermoorde Potlood en ze eiste van Ashraf het hoofd van Tia, de Colombiaanse drugsbaron waarmee Potlood een deal had gesloten. Ondertussen stapt Taxi met zijn kinderen het vliegtuig in naar Marokko, om daar zonder Samira een nieuw leven te starten.

Zal de dood van Potlood het einde van de bloedige oorlog betekenen? Kan Ashraf zijn belofte aan Samira waarmaken door Tia’s hoofd te leveren? En wat gebeurt er met Celine nu ze is ontmaskerd als spion voor de groep van Samira?

We hopen dat deze vragen allemaal beantwoord worden in het zesde seizoen van Mocro Maffia. Videoland heeft in ieder geval een tipje van de sluier gegeven door te zeggen dat er eindelijk een einde komt aan deze langdurige strijd. Maar wat er nog allemaal gebeurt voor het einde en hoe de strijd ten einde komt, dat houden de makers nog voor zichzelf.

We moeten dus nog even wachten tot het nieuwe seizoen online komt, maar we kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat het weer een meedogenloos seizoen vol ijskoude actie wordt, zoals we zijn gewend van Mocro Maffia.

De cast van Mocro Maffia seizoen 6

In het zesde seizoen verwachten we veel bekende gezichten terug te zien, zoals Samira (Zineb Fallouk), Omar ‘Tonnano’ (Khalid Alterch), Ashraf (Saïd Boumazoughe), Celine (Charlie Chan Dagelet), Tia (Martha Villada Márquez) en natuurlijk Rinus ‘Tatta’ Massing (Robert de Hoog).

Wie we daadwerkelijk terugzien en of er nieuwe gezichten toegevoegd worden aan de cast, is nog niet bekend. Wanneer dit bekend wordt, lees je het hier.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Mocro Maffia seizoen 6 trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen. Als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de aankondigingsvideo ‘van begin… tot eind’.

Waar gaat Mocro Maffia over?

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaadserie die je meeneemt in de wereld van de Amsterdamse onderwereld. De serie volgt de levens van De Paus, Potlood en Romano, een groep vrienden die is opgegroeid in de achterbuurten van de stad en die zich opwerkt in de criminele wereld. Wanneer er een ruzie ontstaat binnen de vriendengroep, gaat alles mis. Wat begint als een kleine drugsoperatie, groeit al snel uit tot een meedogenloze en koelbloedige strijd om de macht.

De serie is gebaseerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver, en staat bekend om zijn rauwe en realistische weergave van de misdaadwereld. Het biedt een fascinerende kijk op de dynamiek binnen de criminele organisaties en de persoonlijke drama's die zich daarbinnen afspelen. Dankzij sterke acteerprestaties en een meeslepende verhaallijn heeft Mocro Maffia ook een Gouden Kalf op zak. 

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht