Overslaan en ga naar inhoud
Euphoria Seizoen 3

Euphoria Seizoen 3

Komt er een derde seizoen?

 

Ben jij fan van de hitserie Euphoria? Dan ben je vast benieuwd wanneer Euphoria seizoen 3 eindelijk naar HBO Max komt! Waar het derde seizoen oorspronkelijk voor 2025 gepland stond, zijn de berichten op dit moment dat de productie voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Maar mocht er toch een derde seizoen komen, dan zorgen wij ervoor dat je hier optimaal op voorbereid bent. Hieronder lees je namelijk alles wat je van Euphoria seizoen 3 kunt verwachten.

Wat we weten over Euphoria seizoen 3

Beleef Euphoria op HBO Max bij Ziggo

Laatste update: 23 april 2024

Omdat de productie van Euphoria seizoen 3 nog niet gestart is, is er ook nog niets bekend over het plot. Maar het zou logisch zijn als een derde seizoen voortborduurt op het spannende einde van seizoen 2. Want, wat gebeurt er bijvoorbeeld met Nate nadat hij zijn eigen vader heeft laten opsluiten? En kunnen Cassie en Maddy ooit weer vrienden worden, nadat Maddy erachter is gekomen dat Cassie een geheime relatie had met haar ex Nate?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ingewikkelde relatie tussen Jules en Rue. Komen ze weer bij elkaar als vrienden of misschien zelfs als partners? Allemaal vragen waar we hopelijk antwoord op gaan krijgen!

Euphoria is natuurlijk niets zonder Zendaya's rol als Rue, dus we zien haar zeker terug als er een nieuw seizoen komt. Andere personages die hoogstwaarschijnlijk terugkeren zijn onder andere Nate Jacobs (Jacob Elordi), Cassie Howard (Sydney Sweeney), Alexa Demie (Maddy Perez) en Jules Vaughn (Hunter Schafer).

Tot slot is het nu al duidelijk dat er twee personages zijn die niet meer terug zullen keren in Euphoria. Zo is Angus Cloud, die de rol van Fezco vertolkte, helaas overleden in augustus 2023. Daarnaast heeft Barbie Ferreira, die in de eerste twee seizoenen Kat speelde, besloten om de serie te verlaten. 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Euphoria Seizoen 3 Trailer

Omdat het nog onzeker is of Euphoria seizoen 3 er ooit gaat komen, is er ook nog geen trailer voor het derde seizoen beschikbaar. Toch alvast in de stemming komen? Kijk dan de trailer voor seizoen 2 hieronder.

Waar gaat Euphoria over?

Euphoria draait om de 17-jarige Rue Bennett, die na een drugsverslaving probeert om haar leven terug op de rails te krijgen. Wanneer ze het transgendermeisje Jules Vaughn ontmoet, neemt haar leven echter een onverwachte wending.

Slaagt Rue erin om haar leven op orde te krijgen in een wereld vol seks, drugs en drama?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht