Opzeggen

Overweeg je op te zeggen? Ben je op zoek naar een ander abonnement? Samen met jou kijken we welk abonnement het beste bij je past. Wil je toch echt opzeggen? Dan horen we graag telefonisch van je. We zorgen ervoor dat je opzegging vlekkeloos verloopt en we voorkomen dat je te veel betaalt of zonder diensten komt te zitten.

Bel me terug

Bel mij nu
 
 

Bel gratis 1200

Onze medewerkers helpen je graag. Bel ons voor een persoonlijk advies of om je opzegging door te geven. Bel gratis 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief) voor onze Klantenservice. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur

 
 

Wil je een zakelijk abonnement opzeggen?

De voordelen van Ziggo

Ontdek de voordelen van Ziggo waarmee wij elke dag meer dan 4,2 miljoen klanten blij maken:

Klaar voor de toekomst met 97% glasvezel

Je internetverbinding bestaat al voor 97% uit glasvezelkabelverbinding. Overstappen op glasvezel van een ander bedrijf is daarom niet nodig.

Voordelige abonnementen

Met onze pakketten geniet je niet alleen van voordelige prijzen, maar ook van haarscherp tv-beeld en supersnel internet. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een voordeliger abonnement. Doe de Abonnementcheck.

Supergoed internet

Met snelheden tot 200 Mbit/s en gratis wifi buitenshuis met zo'n twee miljoen WifiSpots. Ziggo is al vijf jaar op rij verkozen tot beste internetprovider door Tweakers.

Ziggo Horizon biedt meer

 • haarscherp beeld
 • programma's tegelijk opnemen en pauzeren
 • gratis My Prime: toegang tot meer dan duizend films
 • de nieuwste films en spannendste films en series met On Demand
 • gratis Replay TV: tot zeven dagen programma's terugkijken

Geniet van de vele extra's van Ziggo

Zoals van je voordeel bij events in de Ziggo Dome met Club Ziggo en onze Vriendendeals. Bekijk alle extra's van Ziggo op ziggo.nl/voorjou.

Service met een glimlach

Jouw tevredenheid over onze producten en diensten is voor ons het allerbelangrijkste. Is er een storing of werkt een dienst niet helemaal goed? Graag zoeken we samen met jou naar de oplossing. Bel ons. Onze experts staan klaar voor je.

Extra voordeel op Mobiel van Ziggo

Altijd extra voordeel op Mobiel, zolang je klant bent bij Ziggo. Ook heb je overal in Nederland 4G en je bundel is maandelijks aanpasbaar of opzegbaar.

 

Extra diensten opzeggen

Extra diensten zoals Internetbeveiliging, Extra Zenders en VolopBellen zeg je makkelijk online op via Mijn Ziggo. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen met je Mijn Ziggo inloggegevens en je opzegging doorgeven.

Veelgestelde vragen

Ik ga verhuizen, kan ik Ziggo meenemen naar mijn nieuwe woning?

In de meeste gevallen kun je Ziggo gewoon meenemen. Regel het binnen een paar tellen op onze verhuispagina.

Hoe kan ik opzeggen voor iemand die is overleden?

Wil je opzeggen voor een bekende of familielid die is overleden? Ga naar Opzeggen bij overlijden

Wat is mijn opzegtermijn?

Je opzegtermijn hangt af van je abonnementsvorm. Bij Mobiel is dat altijd een maand. Voor de overige producten en diensten neem je telefonisch contact op met onze Klantenservice . Zij kunnen je precies vertellen wat de opzegtermijn van je overige producten en diensten is.

Bel gratis 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief) voor onze Klantenservice. Ze zijn elke dag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur. Ook op feestdagen.

Mijn contractperiode is nog niet afgelopen. Wat nu?

Wil je opzeggen, maar is je contractperiode nog niet afgelopen? Dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem voor informatie hierover contact op met onze Klantenservice. 

Bel gratis 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief) voor onze Klantenservice. Ze zijn elke dag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur. Ook op feestdagen. 

Moet ik mijn apparatuur terugsturen als ik opzeg?

Apparaten van Ziggo die je in bruikleen hebt, ontvangen we graag weer terug. Apparaten die je hebt gekocht zijn jouw eigendom en hoef je niet terug te sturen. Zeg je Mobiel op? Dan kun je de simkaart na de opzegdatum gewoon weggooien.

Weet je niet meer of je een apparaat hebt gekocht of in bruikleen hebt? Neem dan telefonisch contact op met onze Klantenservice. Wij helpen je verder.

Bel gratis 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief) voor onze Klantenservice. Ze zijn elke dag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur. Ook op feestdagen. 

Kan ik ook anders opzeggen?

Bevalt je abonnement niet meer? Samen met jou kijken we graag welk abonnement het beste bij je past. Wil je toch echt opzeggen? Bel ons dan even. Dan:

 • is je opzegging direct geregeld
 • kom je niet zonder tv/internet of telefoon te zitten
 • kun je opzegkosten voorkomen

Wil je je opzegging per brief aan ons doorgeven? 

Dat kan natuurlijk ook. Per post opzeggen doe je zo: stuur ons een brief met als onderwerp Opzegging. Bekijk ons postadres.

Onderstaande gegevens hebben we nodig om je opzegging te verwerken:

 • je naam, adres, postcode en woonplaats
 • je telefoonnummer (mobiel of vast)
 • je klantnummer en IBAN rekeningnummer
 • je geboortedatum
 • wat je wil opzeggen en per wanneer
 • je reden van opzegging

Wil je je abonnement liever online opzeggen?
Dit kan via het online opzegformulier.

Ga je verhuizen?
In de meeste gevallen kun je Ziggo gewoon meenemen. Regel het binnen een paar tellen op onze verhuispagina.