Overslaan en ga naar inhoud

De monteur

Voor elke Ziggo klus een monteur die je helpt

Onze monteur helpt graag met het installeren van producten en het oplossen van een storing in het netwerk. En je krijgt 28 dagen garantie op het uitgevoerde werk. Fijn toch!

De eerste installatie

Ben je een nieuwe klant, net verhuisd of heb je een nieuw modem? Tot 8 weken na je verhuizing of de ontvangst van je pakket heb je recht op een gratis installatiemonteur.

Hulp bij een storing

Valt je modem uit, is je tv-signaal niet in orde of heb je een telefoonstoring? Dan komt onze storingsmonteur langs om de storing te verhelpen. Eigen apparatuur vervangt de monteur niet. 

Extra service

Extra  apparaten laten installeren of hulp nodig met het doortrekken van kabels? Onze servicemonteur installeert een tweede tv, computer of telefoon. Ook trekt hij kabels door naar de zolder of een andere ruimte.

Afspraak wijzigen of afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt maar komt het toch niet uit? Verzet dan je afspraak via Mijn Ziggo of bel de klantenservice. Doe dit zo snel mogelijk.

Ben je niet thuis als de monteur komt? Dan berekenen we € 35 voorrijkosten. Dit bedrag komt op je maandelijkse factuur van Ziggo. 

Wanneer komt de monteur
Legitimatiebewijs

Wil je het toch zelf proberen?

Veel van onze klanten lukt het om met wat hulp zelf tv en internet te installeren. We helpen je stap voor stap met plaatjes en een korte uitleg. En je kunt altijd een stapje terug. 

Alles over Ziggo installeren

Dit regel je voor de monteur komt

Bereid een aantal dingen voor, zodat de monteur meteen aan de slag kan:

  • Zorg voor voldoende werkruimte rondom de kabelaansluiting. Die zit meestal in de meterkast van je woning.
  • De monteur heeft een stopcontact nodig binnen een straal van 1,5 meter van het punt waar de kabel je woning binnenkomt. Is dit er niet? Zorg dan voor een lang verlengsnoer.

Als de monteur naar je onderweg is, krijg je een sms. Zo ben je helemaal op de hoogte en klaar voor het bezoek.

Toch naar wat anders op zoek?

Neem dan een kijkje op onze klantenservice pagina. Of controleer of er geen werkzaamheden zijn of een storing bij jou in de buurt.