Contact met Ziggo

Klik op een van onderstaande iconen om snel het antwoord op je vraag te vinden. Je ziet dan ook hoe je het best contact met ons kunt opnemen, mocht je er toch niet uitkomen.

Ziggo Community

Ziggo Community

 
 

Samen weten we meer. In onze Community helpen we elkaar. Met het verbeteren van je wifi-signaal bijvoorbeeld. Of wanneer je beeld hapert. Maar de Community is meer. Wil je nieuwe producten testen? Tips van onze monteurs? Kletsen over gave films en series, spannende wedstrijden of niet-te-missen concerten in de Ziggo Dome? Je vindt het allemaal in de Community. Doe je mee? 

 
 

Ziggo Community: voor en door jou

Onze Community is dé plek waar je samen met andere abonnees vragen stelt, op elkaars topics reageert en tips deelt. Ontdek als Community de mogelijkheden van producten en diensten van Ziggo: van gave apps en tips voor installeren tot de laatste films en series.

Meest recente vragen

Vind je onderwerp

Op de Ziggo Community ontdek je samen met andere abonnees hoe je het meest uit je abonnement haalt.

Meest recente vragen

Webcare

Webcare

 
 

Benieuwd naar wie je vragen beantwoordt op Facebook en Twitter? Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste (service)nieuws van Ziggo.

 
 

Openingstijden

Iedere dag 8.00 tot 22.00 uur
Feestdagen 8.00 tot 22.00 uur

Wij vinden je privacy erg belangrijk. Geef je persoonlijke gegevens, klantgegevens en inloggegevens alleen via een privébericht aan ons door. Zo kunnen anderen er geen misbruik van maken.

 
 

Via het Contactformulier kun je een vraag stellen aan onze Klantenservice of een klacht of compliment indienen bij Ziggo. Wij zullen afhankelijk van je vraag telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Contactformulier invullen

 
 
Contactformulier

Bezoek ons

 
 

Zoek een Ziggo verkoop- of servicepunt bij je in de buurt.

 

 
 
  1. Vul een geldige postcode in, bijv: 1234AB
Vul een geldige postcode in, bijv: 1234AB

 
 

 

1200

Gratis vanaf je telefoonaansluiting van Ziggo.

0900-1884

Contactgegevens Ziggo Zakelijk

Bestellen

Onze producten bestel je snel en eenvoudig online. Direct online bestellenBel je liever? Bel 0900-0730 (normaal tarief)

 
 

Openingstijden

Iedere dag 8.00 tot 22.00 uur
Feestdagen 8.00 tot 22.00 uur

 
 

Reageren op de site? Graag!

Je mening is belangrijk voor ons. Help ons Ziggo.nl nog verder te verbeteren. Hebben we ergens een steekje laten vallen? Heb je tips voor een nog betere website? Klik rechts in je scherm op de knop Suggesties en geef je mening door. Deze knop vind je op iedere pagina. We horen graag van je.