De mooiste duels uit de Turkse SüperLig

Kijk je live op Ziggo Sport

Voetbal is passie in Turkije. Met kolkende stadions, sfeeracties en strijd op het veld lijkt elke wedstijd een finale. Fenerbahçe, Beşiktaş en Galatasaray zijn historisch gezien ‘de grote drie’. Wie pakt de landstitel? Je ziet het bij Ziggo Sport.

SüperLig seizoen 2022/2023

Ziggo Sport is de eerste zender in Nederland die de belangrijkste Turkse voetbalcompetitie SüperLig uitzendt. De komende 2 seizoenen kijk je een of twee wedstrijden per speelronde live op de sportzender van Nederland. In het aanbod zitten regelmatig wedstrijden van Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas. Daarnaast zie je samenvattingen van alle andere wedstrijden. Turkse sterspelers als Yunus Akgün en Halil Dervişoğlu, Nederlandse spelers als Wout Weghorst en Patrick van Aanholt en natuurlijk 'Enfant terrible’ Mario Balotelli volg je zo wekelijks live via Ziggo Sport.

turks voetbal kijen

Programma SüperLig

Seizoen 2022/2023

Benieuwd welke  SüperLig-wedstrijden je ziet bij Ziggo? Check de:

SüperLig in Rondo

Elke maandagavond om 20.30 uur op kanaal 14

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Groot sluiten analisten Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je tijdens het voetbalseizoen elke maandagavond om 20.30 uur op Ziggo Sport kanaal 14.

rondo bij Ziggo Sport kanaal 14

Meer voetbal: