Kijk rugby op Ziggo Sport

Ruige rugbywedstrijden

Rugby op tv bij Ziggo Sport

Rugby: een fysieke en tactische sport voor sterke mannen en vrouwen. Hard maar fair, en mooi om naar te kijken. Geniet bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal van de spectaculaire rugbyduels van onder meer de Autumn Internationals en het Six Nations-toernooi. En natuurlijk het WK rugby.

Six Nations kijken

Ziggo Sport zendt elk jaar live het meest prestigieuze rugbytoernooi van het noordelijk halfrond uit: de Six Nations. In deze competitie strijden Engeland, Frankrijk, Ierland, Schotland, Italië en Wales om de titel. De sfeer in de volledig uitverkochte stadions en de fysieke uitputtingsslag op het veld maken rugby tot een van de mooiste kijksporten.

Waar kijk je rugby?

Wil je precies weten wanneer je rugby op je tv kunt zien? Check de uitzendtijden in de Ziggo Sport tv-gids.

Rugby bij Ziggo Sport: Six Nations kijken
Live rugby kijken doe je bij Ziggo Sport

Autumn Internationals

Terwijl het op het zuidelijk halfrond langzaam zomer wordt, de dagen langer en de stranden voller, trekken de beste rugbyers uit dat deel van de wereld juist nu naar het Noorden. De Zuid-Afrikaanse Springboks en All Blacks uit Nieuw-Zeeland kiezen vrijwillig voor donker, regenachtig weer en geploeter in de modder, om de strijd aan te kunnen gaan met de Europese toplanden. Op Ziggo Sport kanaal 14 en met Ziggo Sport Totaal kijk je de mooiste Autumn Internationals-affiches!

Rugby voor dummies

Voor de beginnende kijker is het vaak een raadsel wat zich precies op het rugbyveld afspeelt. Wil je genieten van een van de rugbytoernooien op Ziggo Sport, maar weet je niet (meer) precies wat de regels zijn? We helpen je graag op weg.

Wat is rugby? Leer hier alles over rugby