Nederlands tophockey beleef je bij Ziggo Sport

Nederlands tophockey op Ziggo Sport

Pro League, Hoofdklasse en meer

Hoofdklasse hockey en de prestaties van de Oranje-internationals tijdens de Pro League: je beleeft het deze maand juni bij Ziggo Sport, met de Grand Final in Nederland zelf! Daarnaast: het WK hockey en de Olympische kwalificaties hockey.

Tophockey in de Hockey Pro League

Tijdens de Pro League Hockey zie je op Ziggo Sport de duels van de Oranje heren én dames! In de Pro League spelen negen van de beste landen ter wereld. In juni zijn de laatste poulewedstrijden van deze landencompetitie en vanaf donderdag 27 t/m zondag 30 juni zie je de halve finale en de finale voor de dames en de heren.

De poulewedstrijden worden gehouden in het land van de thuisploeg, en de halve finales en finales zijn eind juni in het Wagener Stadion in Amsterdam. Zowel onze Oranje-hockeyers en -hockeysters hebben de halve finales gehaald. Maken ze gebruik van het thuisvoordeel? 

Check de Ziggo Sport tv-gids voor de uitzendtijden van de halve finales en de Grand Final.

Pro League

Tijdens de Pro League wordt er niet alleen gestreden om de titel, maar ook om kwalificatie voor de Olympsiche zomerspelen en het WK. Er staat dus nogal wat op het spel! De Nederlandse dames en heren zullen er ongetwijfeld alles aan doen om te shinen en die titel binnen te halen. Stem af op Ziggo Sport op kanaal 14 en schreeuw oranje vanaf je bank naar de finale toe. Uiteraard live!

World Hockey League kijken op Ziggo Sport
Hoofdklasse (m/v)

Iedere zondagavond kijk je op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select naar de samenvattingen van de afgelopen speelronde uit de hoofdklasse hockey. En vrijwel iedere week zie je een of meerdere wedstrijden live, uit zowel de dames- als herencompetitie! Voor Nederlands tophockey stem je dus af op kanaal 14!

What's on?

Precies weten wanneer je hockey op tv kunt zien? 

Meer Ziggo Sport: