Start ZiggoCart Module

Ziggo Movies & Series

Eindeloos kijken naar populaire films en series

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Movies & Series, ons film- en seriepakket. Kijk ze thuis op de buis of onderweg met de Ziggo GO app op je tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod.

Movies & Series is standaard inbegrepen bij de tv-abonnementen Complete en Max

Let op: om Ziggo Movies & Series te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Overal en altijd genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series. En iedere maand weer vers aanbod. Movies & Series kijk je thuis op tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet.

Gemakkelijk voor de kids

Movies & Series bevat een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Je houdt ze uren zoet met sprookjes van de Efteling, vele series van Studio 100 en films en series van eigen bodem.

Geen extra kosten

Je kijkt het volledige aanbod van films en series zonder extra kosten. Je favoriete film drie keer per week kijken? Leef je uit, met Movies & Series hoef jij je nooit meer te vervelen. 

Series van ABC Studios

ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met Movies & Series kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Criminal Minds, Scandal, American Crime en nog veel meer. 

 
 
 

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten
 
 

Movies & Series L

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo
 
 

Movies & Series XL

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Meer dan 50 extra zenders
  • Standaard inbegrepen bij Max-pakketten
 
 

Kijktips

Top 5 kijktips:

Billions seizoen 1-3

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis, Brody uit Homeland). Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

Zambezia

De verveelde jonge valk Kai woont ver afgelegen met alleen zijn strenge vader Tendai. Als hij de verdwaalde ooievaar Gogo en het schattige musje Tini ontmoet, hoort hij van het wondere Zambezia: een grote vogelstad. Kai is vastbesloten - ondanks het protest van zijn vader - het avontuur tegemoet te gaan op deze plek.

Expendables 3

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest staan oog in oog met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks, die aan de poging tot doodslag ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft hele andere plannen...

Mannenharten 2

Ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Wouter stort zich in het onbezonnen studentenleven met Tim (Daan Schuurmans en Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent.

Vikings seizoen 1 - 4a

Vikings is een historische dramaserie die begint aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië. De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd. Boer Ragnar heeft echter verhalen gehoord over de "grote schatten" die in het westen te rapen vallen en wil eens graag die kant op…

Vragen

Hoe kijk ik Movies & Series?

Ga naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series (XL). Daar zie je welke films en series gratis te zien zijn met je abonnement. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je tablet of smartphone kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv (vanaf je laptop). Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent internet. Zowel live-tv, Replay als Movies & Series.

Waar vind ik het aanbod van Movies & Series?

Het aanbod van Movies & Series kun je herkennen aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de catalogus. In de On Demand catalogus kun je iedere maand een selectie zien van de nieuwste films en series.

Zijn alle films en series gratis?

Ja, met Movies & Series kun je honderden films en complete seizoenen van topseries in alle genres on demand, gratis kijken. Zo vaak je maar wilt. Movies & Series is standaard inbegrepen bij onze Complete en Max pakketten.

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dit?

Het Movies & Series aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series door te kiezen voor een nieuw Alles-in-1 pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement van 6,95 per maand. 

Kan ik Movies & Series ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland, als de EU.

 

 

Ziggo Movies & Series XL

Ook genieten van exclusieve HBO-series en extra tv-zenders? Kies dan voor Movies & Series XL. Dan geniet je ook nog eens van topseries zoals Game of Thrones, Westworld en vele andere.

 

Naast de exclusieve series van HBO krijg je ook nog eens toegang tot meer dan 50 extra zenders zoals E! Entertainment en Discovery World.

Liever iemand spreken?

Laat je bellen

Voer je nummer in, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

 
 
 
 

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.