Overslaan en ga naar inhoud

Met Cinetree kijk je films die je bijblijven

Elke maand een unieke selectie films en documentaires, gekozen door filmmakers, liefhebbers en experts. Je kijkt het gemakkelijk en snel bij Cinetree op je mediabox. De eerste 14 dagen zijn gratis, daarna € 9,99 per maand.

Je kunt op elk moment opzeggen.

Kijk elke maand de films die je niet mag missen

Met Cinetree hoef je nooit meer eindeloos te zoeken naar een pareltje, maar is het elke keer meteen raak. Start de app via het menu op je mediabox of gebruik Voice Control op je afstandsbediening.*

Videoland is snel en simpel

Met één druk op de knop

Met je afstandsbediening krijg je toegang tot het mooie filmaanbod. Open Cinetree eenvoudig via het tv apps menu of gebruik de stembesturing op je Voice Afstandsbediening.

Extra tv zenders

Zorgvuldig gekozen films

Elke maand maakt de Cinetree community bestaande uit filmmakers, liefhebbers en experts een selectie uit het enorme aanbod aan films.

Cinetree heeft verhalen die blijven hangen

Verhalen die blijven hangen

De regisseur of een filmkenner van Cinetree vertelt vooraf iets over de film. En je leest er meer over op de Cinetree website. Zo blijft elk verhaal echt hangen.

De Cinetree-app is beschikbaar op de Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini.

Alles over Cinetree

Bij Cinetree kijk je de mooiste films en documentaires én krijg je de verhalen die erachter zitten. Zo zie je films die je bijblijven.

Wonder

Wonder is een prachtige feel-good film met de waanzinnige Jacob Tremblay, Julia Roberts en Owen Wilson in de hoofdrollen.

American Honey

In deze roadmovie worden buitenbeentjes uit de Amerikaanse samenleving gevolgd in hun zoektocht naar liefde en geluk.  

A Bigger Splash

A Bigger Splash is geïnspireerd door de succesvolle klassieker La Piscine. Een zomerse film over relaties met een twist.

Hoe werkt het?

3 simpele stappen

Bestellen

1. Cinetree abonnement koppelen

Ben je nog geen lid van Cinetree?  Probeer het nu 14 dagen gratis. Daarna betaal je € 9,99 p.m.  

Kijk Videoland op je mediabox

2. Cinetree op je mediabox

Je vindt Cinetree bij de apps op je mediabox of gebruik Voice Control.

Kijken binnen 24 uur

3. Log in en start met kijken

Log eenmalig in met je Cinetree accountgegevens en start je thuisbioscoop.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij Cinetree kiezen tussen een maandabonnement (€ 9,99), een halfjaarabonnement (€ 48,-) of een jaarabonnement (€ 84,-). Met beide abonnementen krijg je toegang tot de maandelijkse filmselectie en daarnaast krijg je als lid 30% korting op alle huurfilms.

Met een abonnement heb je toegang tot de maandelijkse filmselectie en de korte filmcollectie. Daarnaast hebben leden toegang tot alle extra content zoals de artikelen en Originals. De enige content die buiten het abonnement valt is de huurfilmcollectie: leden krijgen wel 30% korting op alle huurfilms. Ga voor het actuele maandaanbod naar Cinetree.nl.  

Cinetree biedt elke maand een nieuwe selectie zorgvuldig uitgekozen films en documentaires, maar je kunt daarnaast ook films huren. In de huurfilmcollectie vind je films die net uit de bios komen rollen, maar ook alle pareltjes en klassiekers uit het archief. Deze titels zijn allemaal los te huren. Na eenmalig afrekenen heb
je 48 uur de tijd om de film zo vaak te kijken als je wilt. De films huur je via cinetree.nl/films op jouw computer of telefoon, waarna de gehuurde films meteen zichtbaar worden in jouw Ziggo app.

Cinetree is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Cinetree genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL, Mediabox Next of Next Mini. 

Ja, het grootste deel van de content is in HD (uitgezonderd een aantal oudere films).

De beste streamingdiensten op één plek

Vanaf 7,99 per maand

9,95 per maand

2,95 per maand

Benieuwd uit welke streamingdiensten je nog meer kan kiezen?