Ziggo Movies & Series

6,95 per maand

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Eindeloos kijken naar populaire films en series

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Movies & Series, ons film- en seriepakket. Kijk ze thuis op de buis of onderweg met de Ziggo GO app op je tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod.

Movies & Series is standaard inbegrepen bij de tv-abonnementen Complete en Max

Let op: om Movies & Series te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series. En iedere maand weer vers aanbod. Movies & Series kijk je thuis op tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet.

Movies & Series bevat een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Je houdt ze uren zoet met sprookjes van de Efteling, vele series van Studio 100 en films en series van eigen bodem.

Je kijkt het volledige aanbod van films en series zonder extra kosten. Je favoriete film drie keer per week kijken? Leef je uit, met Movies & Series hoef jij je nooit meer te vervelen. 

Kijktips
Vragen

Top 4 kijktips:

Outlanders bij Movies & Series

Godfather of Harlem

Godfather of Harlem is het verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson (Oscar®-winnaar Forest Whitaker), die begin jaren zestig na tien jaar gevangenis, terugkeert naar de buurt waar hij ooit de baas was. Zijn buurt is echter inmiddels in handen gekomen van de Italiaanse maffia. Hij moet het opnemen tegen de ‘Genovese’, een Amerikaanse misdaadfamilie, om de macht terug te krijgen. Geschreven door Chris Brancato (mede-maker van NARCOS).

Billions bij Movies & Series

Billions seizoen 1-5

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod. Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

Vikings bij Movies & Series

Vikings seizoen 1-6

Vikings is een historische dramaserie die begint aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië. De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd. Boer Ragnar heeft echter verhalen gehoord over de "grote schatten" die in het westen te rapen vallen en wil eens graag die kant op. 

Nils Holgersson bij Movies & Series

Nils Holgersson

Nils Holgersson is een boerenjongetje dat veel kattenkwaad uithaalt. Op een dag vangt hij een toverkabouter die hem als straf zelf in een kabouter verandert. Nu Nils even klein is als de dieren, ontdekt hij dat hij met hen kan praten. Zijn nieuwe vriend is Martin, de boerderijgans. Nils reist met hem en een groep wilde ganzen naar Fins Lapland. Samen beleven ze een reeks fantastische avonturen.

Ga naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series (XL). Daar zie je welke films en series gratis te zien zijn met je abonnement. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je tablet of smartphone kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv (vanaf je laptop). Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent internet. Zowel live-tv, Replay als Movies & Series.

Het aanbod van Movies & Series kun je herkennen aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de catalogus. In de On Demand catalogus kun je iedere maand een selectie zien van de nieuwste films en series.

Ja, met Movies & Series kun je honderden films en complete seizoenen
van topseries in alle genres on demand, gratis kijken. Zo vaak je maar
wilt. Movies & Series is standaard inbegrepen bij onze Complete en Max pakketten.

Het Movies & Series aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series door te kiezen voor een nieuw Alles-in-1 pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement van 6,95 per maand. 

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn.

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland, als de EU.

Hoe werkt het?

In 3 simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

 Honderden films en complete seizoenen van topseries
 Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten

Movies & Series L

 Honderden films en complete seizoenen van topseries
 Exclusieve HBO-films en series
 Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo

Bekijk pakket +

Movies & Series XL

 Honderden films en complete seizoenen van topseries
 Exclusieve HBO-films en series
 Speciaal 40+ extra zenders
 Standaard inbegrepen bij Max-pakketten

Bekijk pakket +

Movies & Series: het film- & seriepakket | Ziggo

Ziggo Movies & Series XL

Ook genieten van exclusieve HBO-series en extra tv-zenders? Kies dan voor Movies & Series XL. Dan geniet je ook nog eens van topseries zoals Game of Thrones, Westworld en vele andere.

Naast de exclusieve series van HBO krijg je ook nog eens toegang tot tientallen extra zenders zoals E! Entertainment en Discovery World.