Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo Movies & Series

Dit product wordt niet meer verkocht

Eindeloos kijken naar populaire films en series

Extra tv zenders

Entertainment voor het hele gezin

Meer dan 350 films en series

Inbegrepen bij TV Max pakket

Met Ziggo GO kijk je overal

Meer over Movies & Series

Je ziet de mooiste films en series, waar en wanneer je maar wilt

Films en series voor het hele gezin

Ga ervoor zitten en kijk naar topseries als The Endgame, Four Weddings and a Funeral en Godfather of Harlem. Of kijk een van de  familiefilms of kies een ander genre. Keus genoeg.

movies-series
Movies & Series: het film- & seriepakket | Ziggo

Kijk overal met Ziggo GO

Met Ziggo GO volg je ook op vakantie je favoriete serie. Zowel in Nederland als binnen de EU. Je ziet het via je pc, tablet, smartphone of smart TV.

 

Veelgestelde vragen

Ga naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series. Daar zie je welke films en series gratis te zien zijn met je abonnement.

Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je tablet of smartphone kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv (vanaf je laptop). Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet. Zowel live-tv, Replay als Movies & Series.

Het aanbod van Movies & Series herken je aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de catalogus. In de On Demand catalogus zie je iedere maand een selectie van de nieuwste films en series.

Het Movies & Series aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox Next en de Next Mini. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn.

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.