De mogelijkheden van Ziggo Mail

Ziggo Mail rangschikt alles voor je op 6 tabbladen: OverzichtE-mailAdresboekAgendaTaken en Drive. Zo heb je al je informatie met één muisklik bij de hand.

Als je Ziggo Mail voor het eerst gebruikt, heb je misschien wat aanwijzingen nodig. Met de korte rondleiding ontdek je wat Ziggo Mail allemaal kan. Klik rechtsboven in het scherm op het tandwiel en kies Rondleiding. Alvast een greep uit de mogelijkheden:

Als je hulp nodig hebt bij het versturen van e-mail, volg dan het overzichtelijke stappenplan om snel aan de slag te kunnen.

Sleep ongewenste e-mails naar de map Spam. De ingebouwde spamfilter leert daarvan, zodat vergelijkbare spam e-mails voortaan worden herkend. Zo heb je er in de toekomst helemaal geen last meer van.

Niet meer van hot naar her surfen, maar gewoon al het nieuws in één overzicht? Dat kan! Koppel daarvoor je Facebook-, LinkedIn- en Twitter-account aan Ziggo Mail.

Een ander e-mailadres koppel je eenvoudig aan Ziggo Mail. Dat scheelt weer extra inloggen op andere e-mailaccounts.

Kun je een paar dagen je e-mail niet bekijken? Dan is het fijn voor je contactpersonen als ze dit weten. We leggen je graag uit hoe je een afwezigheidsmelding instelt.

We leggen je graag uit hoe je eenvoudig bestanden opslaat en deelt.

Krijg je veel e-mails binnen of wil je van sommige e-mailadressen geen mail meer ontvangen? We leggen je graag uit hoe je een filter aanmaakt die e-mails vanzelf naar de juiste map stuurt.

Gebruik je liever een e-mailprogramma zoals Outlook? Maak dan gebruik van ons handige stappenplan.

 

E-mailinstellingen

Lees je e-mail eenvoudig op je computer, tablet of smartphone. Stel je e-mail in en klaar.

E-mail instellen

Inloggen

Ziggo Mail is de online webmail van Ziggo. Zo kun je altijd en overal bij je e-mail. Log in.

Inloggen

Alles over Ziggo Mail

Ziggo Mail is de online webmail van Ziggo. Zo kun je altijd en overal veilig bij je e-mail. 

Alles over Ziggo Mail