Haal alles uit je wifi met de Wifi Crew

Onze wifi-experts voor al je wifi-vragen

Ziggo Wifi Crew

Persoonlijke hulp bij wifi

Zelfs met de beste wifi-producten kan een keer iets misgaan. Roep dan de hulp in van de Ziggo Wifi Crew. Dat is ons team van wifi-experts dat geen wifi-uitdaging uit de weg gaat en altijd zorgt voor een oplossing op maat.

Krijg wifi hulp & advies

Lukt het niet om de meest voorkomende zaken op te lossen, chat dan met de Wifi Crew.

Krijg hulp en advies van de Wifi Crew

Voor hulp: de Mijn Ziggo app

Niet alleen al je producten op een rijtje; je maakt via de Messenger makkelijk contact met de experts van Ziggo.

Wifi Crew in de Mijn Ziggo app
De Ziggo Wifi Crew
Advies op maat

Advies op maat

De Wifi Crew expert brengt samen met jou je persoonlijke wifi-situatie in kaart. Je kunt zelfs foto’s en video’s delen zodat de expert je nog beter kan helpen. De Wifi Crew weet alles over wifi en geeft je altijd een oplossing op maat.

Altijd een oplossing met de Wifi Crew

Altijd een oplossing

Lukt het niet je wifi-probleem in één keer op te lossen, dan hoef je later niet opnieuw alles uit te leggen. Het team houdt contact met je. Totdat je wifi werkt zoals het hoort. Er is altijd een oplossing.

chatten met de Wifi Crew

24/7 bereikbaar

De Wifi Crew staat natuurlijk altijd voor je klaar. Zelfs 24/7 via de messenger in de Mijn Ziggo app.

Dit hebben we al opgelost

De Wifi Crew kijkt naar je persoonlijke wifi-situatie thuis, stelt de juiste vragen en is pas tevreden zodra je weer zorgeloos via wifi kunt internetten.

Wifi in de tuin

Kan dat wel: wifi in de tuin? Met een beetje creativiteit kun je eind komen. Met onze tips kun je thuiswerken en je favoriete serie buiten kijken zonder je databundel aan te hoeven spreken. Kom maar op met de aangename temperaturen!

Wifi in de tuin
Verbeter je wifi met SmartWifi

Geen kamer meer zonder wifi

Heb je nog een ruimte in huis die buiten het bereik van je wifi valt? SmartWifi is de beste en krachtigste oplossing voor dit probleem. Want daarmee wordt je wifi slimmer dan ooit. Vindt de beste oplossing voor jou thuis.