Business Crew

Eén keer vragen, één expert

Persoonlijke extra service voor ondernemers

Bij Ziggo Zakelijk staan onze experts van de Business Crew altijd voor je klaar. Alleen de allerbeste Service- én Wifi experts maken deel uit van onze zakelijke klantenservice. Je hoeft je vraag maar één keer bij één expert neer te leggen, en die regelt het voor je. Of het nu gaat om een technisch probleem, een vraag over de factuur of het instellen van je modem. De Business Crew lost het op. Achter ons aan bellen hoeft niet, wij houden je op de hoogte. Zo kun je vol door met je business.  

test

Business Crew: één expert van begin tot oplossing

Onze experts van de Business Crew gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen altijd voor een oplossing op maat. Eén expert volgt je vraag persoonlijk op, van begin tot oplossing. U vraagt, uw persoonlijke Business Crew expert draait.

Business Crew: één keer vragen, één expert | Ziggo Zakelijk

Altijd een oplossing

De Business Crew gaat door waar anderen stoppen. Van hulp bij wifi tot foutcodes op je tv. Wat je vraag of probleem ook is, we geven altijd snel een oplossing op maat.

Dialogue

Eén keer vragen, en wij draaien

Eén expert van de Business Crew ontfermt zich over je vraag of probleem. Zo hoef je nooit iets twee keer uit te leggen. En jouw expert houdt je op de hoogte, tot het probleem is opgelost. 

Business Crew

Wij staan klaar

Onze experts van de Business Crew staan dagelijks voor je klaar. Van 08.00 tot 22.00 uur via chat, messenger, telefoon, of in de Mijn Ziggo app. Ook in het weekend.  

test

Business Crew: ook wifi experts

Bij onze particuliere abonnementen staat de Wifi Crew klaar voor alle vragen over wifi. De Business Crew doet dit óók voor zakelijke klanten, en nog veel meer. Alleen de allerbeste service experts zitten in de Business Crew, en zij zijn allemaal breed en veelzijdig opgeleid. Doorverbinden naar een collega? Niet nodig. Kortom, echte deskundigen! Dus of je nu iets wilt wijzigen, de wifi op zolder wilt verbeteren of een vraag hebt over de afstandsbediening, de expert van de Business Crew weet raad en komt met een antwoord of oplossing.

test

Zakelijk Internet Xtra
Standaard met heel veel extra's.

Naast de Business Crew bijvoorbeeld ook:

smart-wifi

SmartWifi

Altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi.

Lees meer
wifi-backup

Wifi Back-up

Altijd online, ook als je vaste verbinding het even niet doet. 

Lees meer
business-crew

4-uur Modem Swap

Binnen 4 uur een nieuw modem, als het nodig is. Kun jij weer door!

Lees meer
unlimited-learning

Installatieservice

Een monteur installeert alles zodat je direct kan ‘vliegen’.

Lees meer