Gratis

TV ExtraTV Extra is het ideale pakket voor TV-liefhebbers

TV Extra

  • Per maand opzegbaar

  • Inclusief ruim 1000 films en 150 series On Demand

Eerste 2 maanden:

Exclusief de kosten van uw TV Standaard, TV + Internet of Alles-in-1 abonnement.

Gratis

Daarna € 13,95 p/m

Nergens anders krijgt u zoveel extra TV-zenders in een pakket. Met 60 digitale kanalen en een gratis On Demand aanbod is er altijd TV voor het hele gezin.

Maar liefst 60 extra zenders

TV Extra is hét TV-abonnement voor de ware televisieliefhebber. Het televisiepakket bevat alle zenders en interactieve mogelijkheden van TV Plus maar biedt maar liefst twee keer zoveel televisiezenders. Zo kijkt u naar een uitgebreid pakket kindertelevisie en beschikt u over een flink aantal themazenders.

Voor ieder wat wils

TV Extra biedt een maximum aan HD documentaire, film-, kids-, muziek- en sportzenders. Als u veel keus wilt, dan kiest u voor Ziggo TV Extra. Met het rijke aanbod aan themazenders beschikt u over televisiezenders die aansluiten bij uw behoefte.

Gratis On Demand

Naast de extra zenders krijgt u ook gratis toegang tot meer dan 1000 films en 150 series via On Demand. Met een interactieve ontvanger heeft u op elk gewenst moment de beschikking over prachtige speelfilms en veelbesproken televisieseries. Het aanbod is erg afwisselend zodat het hele gezin iets leuks kan zien.

Op 1 april 2015 wijzigen enkele zenders van dit pakket. Bekijk alle wijzigingen.


Alle zenders van TV Extra

TV Extra met 60 digitale zenders, waarvan 6 in HD kwaliteit.

Filter:

Filter zenders

Een selectie van de 60 verschillende kanalen die u kunt zien bij een TV Extra abonnement.

Nat Geo Wild

Ervaar de beste en meest intieme ontmoetingen met wilde dieren. Nat Geo Wild biedt een uniek inzicht in de natuurlijke wereld, het milieu en aardbewoners.

E! Entertainment

E! Entertainment houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit Hollywood. U hoort de beste entertainmentnieuwtjes, roddels over beroemdheden en u krijgt exclusieve kijkjes achter de schermen.

Comedy Central Family

Met het hele gezin lachen om de leukste comedy’s op Comedy Central Family. Op elk gewenst tijdstip smult u heerlijk van de grappigste series.

DJAZZ.tv

Alles draait om jazz op DJAZZ.tv. 24 uur per dag, 7 dagen per week richt de zender zich op jazzmuziek en de jazz-artiesten. Blijf op de hoogte en hoor de mooiste jazz.

Bij TV Extra krijgt u naast 60 zenders ook nog de keuze uit meer dan 1000 films en  150 series via On Demand. Hieronder vindt u een selectie van de gratis naar films en series die u kunt zien. Kijk op ziggo.tv voor meer informatie.

Kill Bill Vol 1.

De zwangere huurmoordenares 'The Bride' wordt bruut neergeschoten. Ze overleeft de aanslag. Als ze uit haar coma raakt, verandert ze in een meedogenloze moordmachine.

New Kids Turbo

Ook in het Brabantse dorpje Maaskantje slaat de crisis toe. De hangjongeren zijn allemaal hun baan kwijtgeraakt. Hoe kunnen ze hun geldgebrek oplossen?

The Return of the King

Het derde deel uit de beroemde verfilming van The Lord of the Rings. De legers van Sauron belegeren de hoofdstad van Gondor in een poging het mensenras uit te roeien. Alle hoop is gevestigd op de kleine hobbit Frodo.

LOST

Alle zes seizoenen van de spectaculaire serie Lost. Een groep mensen overleeft een vliegtuigcrash en belandt op een tropisch eiland dat met geheimzinnigheid is omgeven.

Hoe werkt TV Gemist?

Met TV Gemist (standaard bij alle televisieabonnementen van Ziggo) kijkt u gemakkelijk programma’s tot 10 dagen na de datum van uitzending terug. Voor de meeste programma’s betaalt u niets extra’s. Voor het terugkijken van veel programma’s van ondermeer RTL en SBS gelden echter wel extra kosten. De prijs varieert in dat geval per programma (vanaf € 0,45). De exacte kosten voor een programma worden getoond voor u de bestelling afrondt. Bestelde programma’s staan apart vermeld op uw volgende factuur. Voor het gebruik van TV Gemist heeft u een interactieve ontvanger nodig.

In het zenderoverzicht vindt u welke TV Gemist-zenders in het TV abonnement zitten.

Wat is een digitale ontvanger?

Met een digitale of interactieve ontvanger haalt u nog veel meer uit uw TV abonnement. Er is een speciale pagina ingericht over digitale ontvangers.

Hoe kan ik On Demand series bekijken?

Met Video On Demand bestelt u films en series via uw interactieve ontvanger. Daarnaast kijkt u, afhankelijk van uw abonnement, een aantal films en series zonder extra kosten.

Op de Ziggo On Demand pagina vindt u meer informatie over het gebruiken van Interactieve TV. 

Maakt TV Extra deel uit van pakketten zoals TV + Internet of Alles-in-1?

Nee, TV + Internet en Alles-in-1 worden geleverd met TV Standaard. Wilt u van meer TV-zenders kunnen genieten? Geef dan bij het bestellen aan dat u TV Plus of TV Extra wilt hebben.

Nog geen abonnement op TV Extra?

Neem vandaag nog een abonnement op TV Extra en geniet niet alleen van 60 televisiezenders maar ook van meer dan 1000 films en 150 series On Demand.

Nu 2 maanden

Gratis

daarna € 13,95 p/m
Bestel nu

Live Chat

Voor al uw vragen over de aankoop van producten en aanbiedingen.
Geen live chat beschikbaar!

Bel mij nu

Telefonisch bestellen? Wij bellen u meteen gratis terug.

Per maand opzegbaar

14 dagen bedenktijd

Veilig en snel bestellen

Direct afspraak maken met monteur

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen