Overslaan en ga naar inhoud
Yellowstone seizoen 5

Yellowstone seizoen 5

De nieuwe afleveringen komen eraan!

 

Howdy, cowboys! Het langverwachte tweede deel van seizoen 5 van Yellowstone is in zicht. Vanaf donderdag 14 november 2024 stream je dit laatste deel op SkyShowtime. We kunnen al een tipje van de sluier oplichten, want er komt een grote verandering aan. Alles wat je wilt weten over Yellowstone seizoen 5, vind je hier!

Wat we weten over Yellowstone seizoen 5

Beleef Yellowstone op SkyShowtime met Ziggo

Laatste update: 8 juli 2024

We vallen meteen met de deur in huis, want Kevin Costner zal in het tweede deel van seizoen 5 niet meer de rol van John Dutton vertolken. Na een lange periode van onzekerheid, liet Costner in een video op Instagram aan zijn fans weten dat hij “zich net realiseert dat hij niet meer verder gaat met Yellowstone, niet voor seizoen 5B noch in de toekomst”.

Wat het vertrek van Costner gaat betekenen voor het plot, dat is nu nog niet bekend. Of een andere acteur zijn rol zal vervangen of dat het personage John Dutton helemaal verdwijnt, blijft dus nog even de vraag. Mocht het laatste gebeuren, dan moet dit op een bepaalde manier in het verhaal verwerkt worden. Maar daar laten de makers nog niets over los.

Het ziet ernaar uit dat de overige castleden wel in de serie te zien blijven en dat het leven in Yellowstone gewoon doorgaat. Zo mogen we verwachten dat de laatste afleveringen om de machtsstrijd tussen Jamie, Beth en Kayce zullen draaien. Wat al bekend is, is dat het tweede deel van seizoen 5 in ieder geval uit zes afleveringen zal bestaan.

Ben je klaar om het allerlaatste hoofdstuk van de familie Dutton (met of zonder John) te zien? Bereid je voor op nog één keer genieten van dit familiedrama vol ​​spanning, emotie en prachtige landschappen.

De cast van Yellowstone seizoen 5

Hoewel we dus afscheid nemen van Costner en misschien ook wel van het personage John, gaan we gelukkig genoeg andere vertrouwde gezichten terugzien. Denk bijvoorbeeld aan de Duttons, zoals Kayce (Luke Grimes), Beth (Kelly Reilly), Jamie (Wes Bentley), Monica (Kelsey Asbille) en Tate (Brecken Merrill).

Ook hopen we meer te zien van Rip (Cole Hauser), Jimmy (Jefferson White), Lloyd (Forrie J. Smith) en Colby (Denim Richards).

Of er ook nieuwe gezichten in het allerlaatste hoofdstuk te zien zijn, dat is nog niet bekend.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Yellowstone seizoen 5 trailer

Waar gaat Yellowstone over?

De moderne westernwereld van Yellowstone bevindt zich midden tussen de adembenemende landschappen van het hedendaagse Montana. Hier zijn John Dutton en zijn familie de eigenaren van een eeuwenoude ranch. Wanneer een projectontwikkelaar en de inheemse bevolking van een nabijgelegen reservaat het stuk land van de Duttons willen innemen, gaan John en zijn familie een zware strijd aan om hun huis te beschermen.

Tegelijkertijd vragen zijn vier kinderen allemaal op hun eigen manier om aandacht van hun vader. Kan John de aandacht verdelen en gefocust blijven op de strijd om zijn land?

Yellowstone is een meeslepend drama rondom familiebanden en de wisselwerking tussen macht en loyaliteit. Een absolute must-see vol spanning, emotie tegen een achtergrond van prachtige Amerikaanse landschappen.

Zorg dat je erbij bent voor het nieuwe seizoen van Yellowstone, want het belooft een wilde rit te worden die je niet wil missen!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht