Overslaan en ga naar inhoud
The Bear seizoen 3

The Bear seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Ben jij ook zo’n fan van The Bear? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want op 28 juni komt The Bear seizoen 3 naar Disney+. Benieuwd wat je allemaal van het nieuwe seizoen kunt verwachten? Lees dan snel verder en ontdek wat we er tot nu toe allemaal over weten.

Wat we weten over The Bear seizoen 3

Beleef The Bear op Disney+ bij Ziggo

Laatste update: 15 mei 2024

 

Het tweede seizoen van The Bear eindigde met 'friends and family night'. Terwijl de officiële opening steeds dichterbij komt, verliep dit proefdiner voor vrienden en familie nog niet helemaal soepel...

Nu de voorbereidingen voor het nieuwe restaurant ten einde lopen, zal de focus in The Bear seizoen 3 op de sfeer in het restaurant zelf komen te liggen. Zo zullen we meer gaan zien van de keuken, waar natuurlijk gekookt wordt en waar aan het menu wordt gesleuteld.

Maar ook buiten de keuken staat er weer vanalles te gebeuren. Zo is er iets aan de hand met de moeder van Carmy en Sugar. En daarnaast wil oom Jimmy zo snel mogelijk zijn geld terug: het nieuwe restaurant moet dus vlot op gang komen, want anders is er een probleem.

De verwachting is dat de voltallige cast terugkomt om het restaurant in seizoen drie dan eindelijk officieel te openen. Denk aan Jeremy Allen White als Chef Carmy, Ayo Edebiri als sous-chef Sydney en Ebon Moss-Bachrach als 'cousin' Richie. Maar ook Marcus, Tina en Sugar zullen niet ontbreken.

Tot slot is het goed om te weten dat dit seizoen back to back gefilmd wordt met seizoen 4. Dit betekent dat er na seizoen drie dus sowieso nog een vierde seizoen volgt!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Bear Seizoen 3 Trailer

Op dit moment is er nog geen tailer voor The Bear seizoen 3 beschikbaar. Geniet daarom tot die tijd van de algemene trailer van deze hitserie.

Waar gaat The Bear over?

In de FX-hitserie 'The Bear' speelt Jeremy Allen White chef Carmy, een jonge chef-kok die terugkeert naar Chicago, om daar de leiding in het restaurant van zijn overleden broer Mikey over te nemen. In het eerste seizoen probeert Carmy het restaurant uit alle macht draaiende te houden, terwijl hij de harten van het personeel voor zich moet zien te winnen. In het tweede seizoen wordt het restaurant tijdelijk gesloten, om het na een flinke verbouwing opnieuw te kunnen openen.

The Bear heeft maar liefst 65 prijzen en awards gewonnen, waaronder meerdere Primetime Emmy Awards, Golden Globes en Peoples Choice Awards. Wil je deze populaire serie streamen? Dan kan dit in Nederland met Disney+.

Waar kijk je The Bear?

The Bear seizoen 1 en 2 stream je op Disney+. The Bear seizoen 3 komt op 27 juni uit op Hulu in de Verenigde Staten. De verwachting is dat het nieuwe seizoen de dag erna, op 28 juni, ook op Disney+ zal staan.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht