Overslaan en ga naar inhoud
Pretty Little Liars: Summer School

Pretty Little Liars: Summer School

Seizoen 2 van Pretty Little Liars: Original Sin

 

Goed nieuws! Vanaf nu kun je elke week genieten van een gloednieuwe aflevering van Pretty Little Liars: Summer School op HBO Max. Het tweede seizoen van de horror spin-off Pretty Little Liars: Original Sin volgt de welbekende leugenaars uit Millwood tijdens Summer School, waar ze opnieuw geconfronteerd worden met een mysterieuze vijand. Nieuwsgierig naar wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Wat we weten over Pretty Little Liars: Summer School

Beleef Pretty Little Liars op HBO Max bij Ziggo

Laatste update: 17 mei 2024

In Pretty Little Liars: Original Sin namen de tieners van Millwood High het op tegen de anonieme figuur 'A'. Zijn identiteit werd aan het einde van het seizoen onthuld, hij werd ingerekend en zit nu eindelijk vast. Of toch niet…?

In het tweede seizoen, getiteld 'Pretty Little Liars: Summer School', gaat het verhaal verder met de vijf belangrijkste personages: Tabby, Noa, Imogen, Faran en Mouse. De griezelige wintersfeer van seizoen 1 wordt omgeruild voor een relaxte, zomerse vibe. Want de meiden melden zich aan op een Summer School om hun leerachterstand in te halen. In hun vrije tijd proberen ze wat bij te verdienen, bloeien nieuwe relaties op en genieten ze van de zomer.

Maar dan wordt de rust ruw verstoord door een nieuwe stalker genaamd 'Bloody Rose'. Wie is deze mysterieuze, bebloede figuur en waarom jaagt ze op de Pretty Little Liars? Welke duistere connectie heeft ze met 'A'? En het allerbelangrijkste: weten de vriendinnen te ontsnappen aan haar dreigende mes?

De vriendschappen tussen de meiden worden flink op de proef gesteld door de komst van deze angstaanjagende dame. Vooral wanneer nieuwe geheimen over henzelf, hun families en het slaperige stadje Millwood aan het licht komen. Dit wordt spannender en misschien wel bloederiger dan je je kunt voorstellen…

De cast van Pretty Little Liars: Summer School

In seizoen 2 zijn alle PLL sisters weer present. We zien Imogen (gespeeld door Bailee Madison), Tabby (Chandler Kinney), Mouse (Malia Pyles), Faran (Zaria) en Noa (Maia Reficco) dus terug. Ook Greg (Elias Cacavas), de populairste jongen van de school, en Ash Romero (Jordan Gonzalez), het vriendje van Mouse, zijn er weer bij.

Nieuwe acteurs in dit seizoen zijn Antonio Cipriano (bekend van National Treasure: Edge of History) als Johnny, de collega van Imogen, Ava Capri (Do Revenge) als Jen, de voormalige celgenoot van Noa, Noah Alexander Gerry (Station 19) als Christian, de nieuwe collega van Tabby en Loretta Ables Sayre (Magnum P.I.) als Lola, de oma van Mouse. 'Bloody Rose' is in de serie onherkenbaar, wie haar rol vertolkt is niet bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Pretty Little Liars: Summer School Trailer

Waar gaat Pretty Little Liars over?

Pretty Little Liars: Original Sin is een horror spin-off van de serie Pretty Little Liars en is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. Het nieuwe seizoen Pretty Little Liars: Summer School is het tweede deel binnen de spin-off.

Twee decennia geleden werd het slaperige stadje Millwood getroffen door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu, twintig jaar later, wordt een groep tienermeisjes opgejaagd door een duistere figuur die zichzelf 'A' noemt. Deze onheilspellende stalker fluistert angstaanjagende boodschappen in hun oren en beschuldigt hun ouders van een gruwelijke misdaad: de dood van een meisje uit het verleden.

Terwijl de vriendinnen worstelen met hun angsten en tegelijkertijd de waarheid proberen te ontrafelen, worden ze geconfronteerd met een duistere en verstikkende sfeer die het stadje in zijn greep houdt. Pretty Little Liars: Original Sin is een spannend tienerdrama, verpakt in een slasher horror mysterie, dat je op het puntje van je stoel houdt.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht