Overslaan en ga naar inhoud
The White Lotus Seizoen 3

The White Lotus Seizoen 3

Dit kun je verwachten!

 

Goed nieuws voor fans van The White Lotus! Het is namelijk onlangs bekendgemaakt dat deze populaire serie ook een derde seizoen krijgt. Waar gaat het nieuwe seizoen over en welke personages zien we terug? Alles wat we al weten over seizoen 3 van The White Lotus, delen we hieronder met jou!

Wat we weten over The White Lotus seizoen 3

Beleef The White Lotus op HBO Max bij Ziggo

Laatste update: 17 maart 2024

The White Lotus weet als geen ander de aandacht te trekken, dankzij het spannende moordmysterie dat aan het begin van elk seizoen wordt geïntroduceerd, in combinatie met de aanstekelijke humor. De bedenker van 'The White Lotus', Mike White, maakte onlangs bekend dat er ook een derde seizoen aankomt. Over het plot van het aankomende seizoen is nog veel geheim, maar je mag verwachten dat dit seizoen nog extremer, langer en grootser wordt dan de vorige twee seizoenen! 

Volgens Mike White geeft het nieuwe seizoen een luchtige en humoristische kijk op thema’s als de dood, spiritualiteit en religie. Het seizoen speelt zich dit keer af in Thailand, rondom Phuket, Bangkok en Koh Samui. Daarbij is de kans groot dat er als locatie ook nu weer voor een Four Seasons Hotel wordt gekozen, net als in de eerste twee seizoenen.

In het derde deel zul je, net als in het tweede seizoen, veel nieuwe gezichten tegenkomen. Nieuwe castleden die je zeker gaat zien zijn: Jason Isaacs (van Harry Potter), Aimee Lou Wood (van Sex Education) Parker Posey (van Lost in Space), Tayme Thapthimthong (van Skin Trade), Leslie Bibb (van Iron Man), Dom Hetrakul (van Bangkok Dangerous) en Michelle Monaghan (van Mission Impossible). Dat belooft dus veel goeds!

Maar een van de favoriete personages uit seizoen 1 keert daarnaast ook terug. Belinda Lindsey, de wellness-deskundige, die wordt gespeeld door Natasha Rothwell, is namelijk weer te zien in het nieuwe seizoen. Hoe ze terugkeert en waarom, blijft nog wel even geheim.

Een andere oude bekende die mogelijk terugkeert, is actrice Connie Britton. Zij speelde in seizoen 1 de invloedrijke zakenvrouw Nicole Mossbacher. Connie Britton liet namelijk in een interview doorschemeren dat ze graag een comeback zou willen maken in het derde seizoen. Maar of we haar rol ook echt gaan terugzien, blijft nog de vraag.

Een officiële releasedatum voor The White Lotus seizoen 3 is er helaas nog niet. Vanwege de SAG-AFTRA stakingen, is de productie van het derde seizoen namelijk vertraagd. Dit betekent dat de serie waarschijnlijk pas in 2025 verschijnt. Genoeg tijd dus om de eerste twee seizoenen nog een keer te kijken en om alvast goed in de stemming te komen.  

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The White Lotus Trailer

HBO heeft op dit moment nog geen officiële trailer voor The White Lotus seizoen 3 vrijgegeven, maar hieronder kun je alvast de algemene trailer van The White Lotus bekijken. Zodra de trailer voor seizoen 3 uit is, vind je hem hier.

Waar gaat The White Lotus over?

'The White Lotus' is bedacht door Mike White (bekend van Enlightened) en is dé HBO-hitserie van het moment. Deze tragikomedie zit vol satire, drama en heeft een duister randje. Het is een anthologieserie, waarbij in elk seizoen een nieuw resort centraal staat en het verhaal op zichzelf staat.

In het eerste seizoen komt een groep rijke mensen aan in een luxe tropisch resort op Hawaï. Een stel dat op huwelijksreis is, een familie die hun hectische leven thuis probeert te vergeten en een vrouw die de as van haar overleden moeder komt uitstrooien.

Vanaf het eerste moment is het enthousiaste hotelpersoneel extreem vriendelijk. Ze doen er, op het eerste gezicht, alles aan om de gasten de tijd van hun leven te geven. Maar al snel slaat de relaxte sfeer om en is het duidelijk dat niet iedereen een ontspannen vakantie gaat beleven. Enkele populaire acteurs uit seizoen 1 zijn Jennifer Coolidge (bekend van American Pie), Sydney Sweeney (bekend van Euphoria) en Theo James (bekend van Divergent).

Seizoen 2 speelt zich opnieuw af in een luxueus resort met rijke gasten, maar dit keer op het Italiaanse eiland Sicilië. Ook dit seizoen heeft weer een aantal bizarre verhaallijnen, vol humor en mysterie.

Kortom, The White Lotus is een serie om op je kijklijst zetten. Benieuwd naar de plot twists van deze meeslepende, prijswinnende dramaserie? Stream dan nu beide seizoenen van The White Lotus op HBO Max

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht