Bijna te mooi
om waar te zijn

Snel internet, overal tv-kijken en gratis Ziggo Sport voor een vaste lage prijs. Stap nu over.

Start ZiggoCart Module

Ziggo Voordeelpakket

Hét pakket voor TV + Internet. Ga nu voor onze beste deal.

TV + Internet Z2

Snel en betrouwbaar 40 Mbit/s Internet

  • Met 40 Mbit/s download- en 4 Mbit/s uploadsnelheid is je internet lekker snel en heb je nooit zorgen dat de internetsnelheid afneemt. Of je nu thuis alleen of met meerderen tegelijk online bent. Niet voor niets hebben de bezoekers van Tweakers.net ons voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Of je de exacte snelheid haalt, is afhankelijk van verschillende factoren - lees hiervoor onze gedragscode transparant internet.
  • Je ontvangt een wifi-modem. Dat is een router en modem ineen. Daarmee maak je bedraad of draadloos verbinding met internet.
  • Met WifiSpots heb je veilig draadloos internet op je smartphone of tablet op zo'n twee miljoen locaties in Nederland. Zodra je bij vrienden, familie of andere abonnees met een Ziggo wifi-modem binnenstapt ben je automatisch verbonden met wifi.
  • Gratis Internetbeveiliging Basis. Dat is antivirussoftware van hoge kwaliteit, van F-Secure. De software herkent virussen en verwijdert ze automatisch.

Vaste lage prijs

Profiteer van onze beste deal voor tv en internet met een vaste lage prijs van slechts € 39,95 per maand.

Gratis de mooiste duels op Ziggo Sport

Met Ziggo Sport kijk je live de mooiste duels uit binnen- en buitenland. Met onder andere de Engelse Premier League, de Spaanse voetbalcompetitie, Formule 1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. Gratis voor onze klanten met Digitale TV. Bring it on!

Overal online tv-kijken met Ziggo GO

  • Maak van elk scherm een televisie. Met Ziggo GO kijk je je favoriete tv-programma of film waar je maar wilt. Met je tablet op de bank, met je laptop in bed of met je smartphone in de keuken.
  • Urenlang online kijkplezier met 44 tv-zenders, waarvan 25 in HD.
  • En met Ziggo Replay start je elk programma gewoon opnieuw, wanneer het jou uitkomt.

Genieten van digitale beeldkwaliteit

Genoeg te kijken en luisteren met 30+ analoge zenders, 4 hd-zenders en 90 radiozenders. En heb je een televisie met een DVB-C tuner die gecertificeerd is? Dan bekijk je dit aanbod van tv-zenders zonder extra kosten in digitale kwaliteit.

 
 
 

Ziggo 7 jaar op rij Beste Internetprovider

  • Beste Internetprovider
  • Beste Website
  • Beste Alles-in-1 pakket
Prijzen die Ziggo heeft gewonnen
 
 

Levering

Wanneer leveren jullie mijn pakket?

Als je vandaag bestelt, zorgen wij dat je binnen 2 weken onze diensten kunt gebruiken. Binnen die periode gaan we je pakket leveren en activeren. Mocht je je diensten op een latere datum willen activeren, dan geef je dit gewoon aan ons door.

Bedenktijd

Na ontvangst van de bevestigingsbrief heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je kosteloos afzien van de overeenkomst en deze herroepen. Aanvullende informatie vind je op de pagina over bedenktijd.

Overstappen

Overstapservice

Stap nu over naar Ziggo en wij regelen de overstap van je huidige internetabonnement. Je hoeft maar één ding te doen en dat is tijdens het bestelproces aangeven dat je de gratis Overstapservice wil gebruiken.

Aansluiting

Installatiegarantie

Heb je geen tijd om zelf je pakket te installeren? Dan maak je met onze Installatiegarantie gemakkelijk een afspraak met onze monteur. Hij komt gratis bij je langs om de installatie van Televisie en Internet uit te voeren. Onze monteur gaat pas weg als alles perfect werkt.

Vragen

Werkt digitale televisie ook op mijn televisie?

Ja. Digitale Televisie werkt op ieder televisietoestel. Of de beeld- en geluidskwaliteit goed is, hangt wel af van of je aansluitingen van goede kwaliteit zijn, dus of je de juiste kwaliteit kabels gebruikt.

Kan ik televisiekijken in HD-kwaliteit?

Dat hangt van je televisie af. Hij is geschikt voor HD-uitzendingen als je een Full HD- of HD Ready-televisie hebt.

Kan ik programma's opnemen?

Bij de pakketten Connect & Play Complete en Connect & Play Max ontvang je een Interactieve Mediabox XL, waarmee je tv programma’s kunt opnemen en pauzeren.

Kan ik meerdere computers aansluiten op één modem?

Ja, dat kan. Het modem van Ziggo bevat standaard een 4-poorts router, zodat je met een netwerkkabel tot 4 apparaten kunt aansluiten. Bovendien kun je gebruik maken van de ingebouwde Wireless-N-router voor draadloos internet.

Krijg ik een e-mailadres van Ziggo?

Ja, je krijgt 6 Ziggo Mail accounts. Per Ziggo Mail account krijg je een e-mailadres, 5 GB online opslag voor e-mail en 10 GB voor je bestanden.

 

Minimum looptijd contract 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar. Lees alle voorwaarden.

Het beste internet van 2017

Voor het 7e jaar op rij.

Deel deze pagina