TV Oranje

Muziek van eigen bodem

TV Oranje zendt 24 uur per dag videoclips uit van je favoriete Nederlandse artiesten. Daarnaast is er aandacht voor het laatste nieuws uit muziekland, concerten en interviews.

Breng je stem uit!

Als kijker bepaal je hoe het programma van TV Oranje eruitziet! Via de website van de zender breng je je stem uit op je favoriete clip. De clips met de meeste stemmen worden dagelijks uitgezonden in het programma Verzoekparade.

Gevestigde en aanstormende artiesten

TV Oranje is een podium voor de gehele Nederlandse artiestewereld. Zo zendt de zender wekelijks de Oranje Top 30 uit. De hitlijst bevat niet alleen de grote gevestigde namen maar ook de aanstormende artiesten. Bij de Oranje Top 30 hoor je dus altijd de beste muziek van eigen bodem!

 

Kijktips

Toppers van Oranje

Elke zaterdag zendt TV Oranje het muziekprogramma Toppers van Oranje uit. Hier zie je live optredens die maandelijks worden opgenomen op diverse locaties in Nederland. De leukste Nederlandse artiesten komen voorbij. Denk aan Corry Konings, Dennie Christian en Roy Donders.

TV Oranje Showflitsen

Bij TV Oranje Showflitsen neem je een kijkje achter de schermen bij verschillende concerten. Verslaggevers van TV Oranje reizen stad en land af om korte gesprekken te voeren met Nederlandse artiesten. Door de dagelijkse uitzendingen blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit muziekland.

Anderen keken ook

  • Brava NL Klassiek
  • 100% NL TV
  • 192TV
  • DJAZZ.tv
  •