RTL Lounge

Dé digitale vrouwenzender van Nederland

RTL Lounge brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de leukste programma’s voor vrouwelijk Nederland. Je ziet de beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland, zonder reclameonderbrekingen!

De beste (drama)series van eigen bodem!

Op woensdagavond pakken we de gereedschapskist erbij voor Help, Mjin Man is Klusser! En op vrijdagavond zie je de topserie Gooische Vrouwen.

Vooruitkijken van de leukste soaps

Je kijkt elke ochtend de laatste afleveringen van GTST en The Bold and The Beautiful van de avond ervoor terug. Maar weet je wat veel leuker is? Elke avond om 22.30 en 23.00 uur zie je al de previews van beide series op RTL Lounge! Weet je als eerste hoe het de bewoners van Meerdijk en LA vergaat. In het weekend zijn deze soaps urenlang non-stop in marathonvorm te zien.

Lifestyle-programma's

Elke dag komen bij RTL Lounge de leukste programma’s op het gebied van beauty, koken, fashion, gezondheid en liefde voorbij. Bekende titels zijn onder andere America’s Next Top Model en Wie is de Chef?

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Elke werkdag de preview om 22.30 uur

Goede Tijden, Slechte Tijden

Zie als eerste de nieuwste aflevering van de langstlopende Nederlandse soapserie. Leef mee met de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Elke werkdag 2 afleveringen (seizoen 1) vanaf 18.30 uur

Desperate Housewives

We volgen het leven van een groepje vrouwen in Wisteria Lane, zoals gezien door de ogen van hun overleden buurvrouw. Stilaan wordt duidelijk wordt dat zich achter iedere deur geheimen, misdaden en mysteries afspelen.

Elke dinsdag 2 afleveringen

Ugly Betty

De Newyorkse latina Betty Suarez werkt als secretaresse voor Daniel, de hoofdredacteur van het populaire blad Mode Magazine. Hij wordt tegengewerkt door Wilhelmina Slater, de creatieve directeur, die zijn Daniels had willen hebben.

Elke maandag 2 afleveringen vanaf 20.30 uur

Hotter than my daughter

Vrouwen met een extreme en uitbundige kleding- en make-upkeuze worden door familieleden opgegeven voor een make-over door Gordon en zijn team van beauty- en fashionexperts.

Anderen keken ook

  • TLC
  • Investigation Discovery
  • Crime & Investigation Network
  • CBS Reality
  •