RTL 5

Spraakmakende entertainment

Laat je verrassen door RTL 5! De eigenzinnige zender biedt vernieuwende en spraakmakende programma’s die bol staan van de spanning. Programma’s die grenzen verleggen en dromen doen uitkomen. Op RTL 5 beleef je het allemaal, met de beste programma’s uit binnen- en buitenland.

Spraakmakende reality

RTL 5 biedt de meest spraakmakende realityprogramma’s! Neem Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde. Hierin moeten gekoppelde beeldschone dames en zwaarlijvige mannen hun families ervan overtuigen dat ze op korte termijn gaan trouwen. Of So You Think You Can Dance, een spannende zoektocht naar hét nieuwe danstalent van Nederland. Naast deze programma’s ziet u bij RTL 5 onder meer Het Zal Me Een Rotzorg Zijn, De Modepolitie 2.0 en Het Wilde Oosten.

Kookprogramma’s bij RTL 5

Alle keukenprinsessen en -prinsen opgelet! Bij RTL 5 zie je de meest inspirerende kookprogramma’s. Neem het smakelijke Wie Is De Chef?, waar de professionele kok van de amateurs gescheiden moet worden. Of het culinaire programma Over De Kook, waarin vijf amateurkoks een week lang tegen elkaar strijden door een echt restaurant te runnen.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • RTL 5 is volledig in HD te zien op kanaal 5.
  • Kijk programma’s terug met Replay TV.
  • Beschikbaar op de Ziggo GO app.
  • Onderdeel van TV Standard.

Kijktips

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden

Bij de naam Roy Donders denk je al snel aan bussen haarlak, harde krullen, huispakken, glitters en pailletten. In Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden volg je de Brabander en zijn familie op de voet. Kijk hoe hij de uitdagingen als ondernemer, stylist en zanger aangaat.

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson zie je hoe bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan op een onbewoond eiland in Azië. Loodzware proeven, tactische complotten en onverwachte eilandraden komen in dit spectaculaire spel aan bod. Maar liefst 32 dagen moeten de deelnemers in barre omstandigheden zien te overleven.

Anderen keken ook

  • SBS 6
  • NET 5
  • RTL Lounge
  • AMC Channel
  •