Eurosport 2

Nóg meer topsport!

Voor nóg meer topsport kijk je naar Zender van de Maand februari Eurosport 2. Live-verslagen, samenvattingen en hoogtepunten van internationale sportwedstrijden. Je hoeft niets meer te missen!

Het hele seizoen MotoGP

Bij Eurosport 2 zit je er weer bovenop: de ronkende motoren en het rokende rubber van de MotoGP. Diagonaal de bochten door. Het hele seizoen, van start tot finish. Daar gaat je motorhart harder van pompen. 

 

Mis geen seconde van de Olympische Winterspelen

Volg de Winterspelen in Pyeongchang live bij Eurosport. Ziggo zet van 9 tot en met 25 februari maar liefst vijf kanalen open.

17 dagen, 15 sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg elke seconde van bobsleeën, snowboarden, curling of schaatsen tijdens de Winterspelen op de vijf Eurosport-kanalen.

En ook onderweg mis je geen moment met de Ziggo GO app volg je alle wedstrijden, gewoon live op je smartphone of tablet.

Ready, set? Ziggo GO!  

Kijktip

Live op Eurosport 2

Motorcross

Volop motorgeweld voor fans van de MXGP en de MX2. Jeffrey Herlings gaat in zijn tweede seizoen MXGP opnieuw de strijd aan met regerend wereldkampioen Antonio Cairoli. Start de motoren!

Live op Eurosport 2

Grand Slam Tennis

Eurosport 2 is ‘the place to be’ voor de betere tennisfan. Liefhebbers volgen hier live alle Grand Slam-toernooien. Met de mooiste virtuele zitplaatsen op Centre Court.

Live op Eurosport 2

Frans en Italiaans voetbal

Elk weekend zie je het beste van de Franse Ligue 1 en de Italiaanse Serie A live op Eurosport 2. Met smaakmakers als Memphis Depay, Mbappe en natuurlijk Neymar.

Anderen keken ook

  • Disney Channel
  • Eurosport
  • Horse & Country TV
  • Motorsport TV
  •