Eurosport 2

Nóg meer topsport!

Voor nóg meer topsport kijk je naar Eurosport 2. Live-verslagen, samenvattingen en hoogtepunten van internationale sportwedstrijden. Je hoeft niets meer te missen!

Het hele seizoen MotoGP

Bij Eurosport 2 zit je er weer bovenop: de ronkende motoren en het rokende rubber van de MotoGP. Diagonaal de bochten door. Het hele seizoen, van start tot finish. Daar gaat je motorhart harder van pompen. 

 

Kijktips juni

Van 6 juni t/m 5 juli op Eurosport en Eurosport 2 

FIFA Women’s World Cup

Het WK Vrouwenvoetbal in Canada start op zaterdag 6 juni en eindigt met de finale op 5 juli. Tijdens het toernooi zie je regelmatig interviews, highlights, previews en dagelijkse nieuwtjes vanuit Moncton, Montreal, Vancouver, Winnipeg en Edmonton.

Roland Garros

De laatste rondes van het jaarlijks terugkerende Grand Slam-toernooi Roland Garros zie je in juni. Vrijwel de hele mondiale tennistop is op het ‘French Open’ aanwezig. Komt er een einde aan de 9-jarige ongeslagen status van Rafael Nadal?

Live op Eurosport & Eurosport 2

Moto GP

Eurosport is dit seizoen hét eindstation voor racefans met een afstandsbediening. Uitgebreide coverage van onder meer de MotoGP, het Superbike FIM World Championship en het British Superbike Championship.

Anderen keken ook

  • Disney Channel
  • Eurosport
  • Horse & Country TV
  • Motorsport TV
  •