BBC First

Je bestemming voor onmisbaar Brits drama

Britse topseries als Sherlock, Ripper Street en Silent Witness, Nederlands ondertiteld en standaard in je tv-abonnement van Ziggo. Niet te missen!

Voor iedereen

BBC First brengt de beste Britse drama's en crime series naar Nederland. Sherlock, Ripper Street, Thirteen, Silent Witness en The Living and the Dead: zomaar een greep uit het aanbod dat je gratis en Nederlands ondertiteld kunt bekijken. BBC First maakt onderdeel uit van TV Standard van Ziggo en is beschikbaar in Ziggo GO, zodat je kijkt waar en wanneer je maar wilt. Ook fijn: dankzij Ziggo Replay kijk je favoriete series tot 7 dagen terug.

Nieuwe toppers en bekende klassiekers

BBC First biedt alles behalve doorsnee kijkvoer. Dit is de thuishaven van de allerbeste, originele Britse dramaseries. Van verbluffende nieuwe shows tot bekende klassiekers in een hedendaags jasje: laat je verrassen en dompel je onder in een wereld vol drama, crime, sciencefiction en meer!

 
  • BBC First is te zien op kanaal 22.
  • Onderdeel van TV Standard.
  • Programma's terugkijken met Ziggo Replay.
Kijk deze zender live op Ziggo GO
BBC First is in HD-kwaliteit

Kijktips

Ripper Street

Ripper Street speelt zich af in de Londense wijk Whitechapel in 1889, een half jaar na de laatste Jack the Ripper-moord. Hoewel de moorden inmiddels zijn gestopt, is de Ripper nooit gepakt. H Division probeert de orde in de arme wijk te handhaven, maar erg succesvol is het daarin niet. Als er opnieuw vrouwen worden vermoord, lijkt het zelfs alsof de Ripper is teruggekeerd.

Silent Witness

Silent Witness gaat al een bijhoorlijk aantal seizoenen mee en behoort zonder twijfel tot de top van wat Groot-Brittannië te bieden heeft. Een succesvol team van pathologen maakt zich op om de ware toedracht te achterhalen van de moorden en dodelijke ongevallen waardoor 'stille getuigen' in het mortuarium belanden. Verplicht kijkvoer voor liefhebbers van crime series.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • RTL Lounge
  • FOXlife
  •