Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo Mediabox XL afstandsbediening

Er is heel veel mogelijk met de afstandsbedieningen van de Mediabox XL. Ja, afstandsbedieningen. Er zijn er namelijk 2. Welke je ook hebt, met beide bedien je de Mediabox XL makkelijk en snel. 

Welke afstandsbediening heb je?

Ziggo Mediabox XL afstandsbediening

Horizon afstandsbediening Ziggo

Voor- en achterkant

Op de voorkant van de afstandsbediening vind je alle knoppen die je nodig hebt om je Mediabox XL te bedienen in dagelijks gebruik. De achterkant bevat een volledig toetsenbord en nog een aantal knoppen om het menu van de mediabox door te gaan. Je gebruikt het toetsenbord bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een film op Movies & Series of graag naar een serie wilt zoeken in de Netflix app op de Ziggo Mediabox XL.

Welke knoppen gebruik ik het meest?

Op de voorkant van de afstandsbediening vind je de knoppen die je het meest gebruikt. Denk aan de cijfertoetsen om te zappen naar een kanaal, VOL omhoog en omlaag om het volume aan te passen en CH omhoog en omlaag om te zappen naar een ander kanaal. Deze knoppen spreken voor zich en zal iedereen wel eens gezien hebben op een andere afstandsbediening.

Tips en trucs

Als je ongestoord gebruik wilt maken van je Mediabox XL is het goed om te weten wat de afstandsbediening allemaal kan. 

  • De knop DVR (Digital Video Recorder) is een sneltoets om direct naar je opgenomen programma's te gaan.
  • Je kunt je Mediabox XL afstandsbediening koppelen met je tv. Hierdoor heb je de afstandsbediening van de tv niet meer nodig en hoef je alleen maar de Mediabox XL afstandsbediening te gebruiken. We laten je zien hoe je de afstandsbediening koppelt.

Mijn afstandsbediening reageert niet meer

Werkt je Mediabox XL afstandsbediening niet meer? Los het eenvoudig op met dit stappenplan. Zo ben je binnen een paar minuten weer up and running.

Afstandsbediening Ziggo

Veelgestelde vragen

  1. Druk op de TV Gids-knop.
  2. Selecteer een programma waar het Replay-icoontje  bij staat.
  3. Druk op OK.
  4. Kies Afspelen vanaf het begin.
  5. Druk op OK.

Als je Mediabox XL  ingesteld staat op de energiestand: Eco, dan kan het zijn dat het even duurt voor het apparaat op snelheid is. Wil je hier liever niet op wachten? Verander dan het energieverbruik in stand-by naar Hoog. Lees hier hoe je dat doet.

Samen weten we meer

Andere klanten en specialisten helpen je alles uit onze producten te halen. Zo leren we van en met elkaar.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen zorgen. We helpen je natuurlijk graag verder.